Announcement

Collapse
No announcement yet.

User Profile

Collapse

Profile Sidebar

Collapse
Avatar
spd2612
New Member
Last Activity: Mon 7 May '18, 10:07am
Joined: Mon 26 Nov '12
  •  
  • Filter
  • Time
  • Show
  • Source
Clear All
new posts

  • spd2612
    replied to upload issue on 5.4.1
    well I am running PHP Version 7.0.30 (release April) and yes on Fast CGI, (Windows 2016) my temp dir is E:\WEBSITES\TEMP as defined in PHP.ini
    It was set to use the database for storing images,...
    See more | Go to post
    Last edited by spd2612; Mon 7 May '18, 10:07am. Reason: Got it to work using file system however when changing the logo it will only work if I set it to current logo

    Leave a comment:


  • spd2612
    started a topic upload issue on 5.4.1

    upload issue on 5.4.1

    I am unable to upload a new logo PNG or JPEG get a error uploading logo also tried the attachment in a post and error there too
    What have I missed
    running on win server 2016 with PHP 7.0.30...
    See more | Go to post
    Last edited by spd2612; Mon 7 May '18, 6:40am.

  • spd2612
    started a topic Unable to upload

    Unable to upload

    Cannot upload any images this problem just came up out of no where, it worked fine a couple weeks ago and I have changed nothing.
    If I go to diagnostics and test it will show no problems below is...
    See more | Go to post

  • spd2612
    started a topic Top welcome block to big

    Top welcome block to big

    My forum top block overlaps the blocks below it without any padding. I have disabled my adds in that block, that did not help and I disabled the Garage block below it it then just overlaps the forum....
    See more | Go to post
No activity results to display
Show More
Working...
X