Announcement

Collapse
No announcement yet.

About this forum

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • About this forum

    I have to log in every time I come here. And it's only for this vBulletin. My options are the same as on that other board. Is this a bug or something? That other board uses 2.2.4 btw.

  • #2
    double check your user cp options:
    Automatically login when you return to the site? (uses cookies)
    Browse board with cookies?
    You're my Prince of Peace
    And I will live my life for You

    Comment


    • #3
      Also, if it's already set that way, clear your cookies

      Comment


      • #4
        same here man. and my options are set correctly.
        -Draco
        The Digital Sector Forums

        Comment


        • #5
          My options are:

          Automatically login when you return to the site? (uses cookies) : yes
          Browse board with cookies? : yes

          I deleted the cookie and then tried again. Still everytime I leave the site and go back I need to log in again.

          Comment


          • #6
            I had the same problem as you guys and I just cleared my cookies and it worked perfectly after that

            Did you clear your cookies manually or using IE's Option to clear them?

            Comment


            • #7
              Manually because I don't want to delete the others. But that shouldn't matter.

              Comment


              • #8
                what version of IE are you using ?
                :: Always Back Up Forum Database + Attachments BEFORE upgrading !
                :: Nginx SPDY SSL - World Flags Demo [video results]
                :: vBulletin hacked forums: Clean Up Guide for VPS/Dedicated hosting users [ vbulletin.com blog summary ]

                Comment


                • #9
                  Make sure you exit all IE windows when you delete the cookies. Otherwise there won't be an effect.
                  Last edited by Cary; Sun 21 Apr '02, 6:11pm.

                  Comment


                  • #10
                    I'm actually geetting the same prolem. IE 6, Win XP Pro.

                    Comment


                    • #11
                      Try browsing the board with and without the www. at the beginning.

                      For example: If I log into http://vbulletin.com my cookie does not work with http://www.vbulletin.com.

                      So I can browse the board without updating my session
                      Email: [email protected]
                      Site: Under Construction

                      Comment


                      • #12
                        i am also having the same problem ; i'll clear my cookies and try again.. hope that works

                        Comment

                        widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
                        Working...
                        X