Announcement

Collapse
No announcement yet.

Problems with mobile api methods to vBulletin

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • TLMD
    replied
    Originally posted by santito95 View Post
    I can't make questions in "Mobile Suite" Forum because 'Post' button doesn't appears, only here.
    Do you own a vBulletin license? If yes (and your account is associated with that license properly), you should be able to post in the appropiate forums.

    Leave a comment:


  • santito95
    replied
    I can't make questions in "Mobile Suite" Forum because 'Post' button doesn't appears, only here.

    Leave a comment:


  • TLMD
    replied
    This sounds like a question for support to me, which will only get answered in the appropiate forums. You should post it there.

    Leave a comment:


  • santito95
    started a topic Problems with mobile api methods to vBulletin

    Problems with mobile api methods to vBulletin

    Hi friends.


    I'm making an app for a vbulletin forum, but I haven't success when try to use some methods for login, find forums and more.

    Here an example of my login through URL request:

    http:/ / blackberryempire.com/ forum / api.php? api_m=login_login&vb_login_username=USER&vb_login_password=PASS&api_c=X&api_s=xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx&api_v=505


    Obviously I changed XX by the data retrieved using api_init <-- It works perfectly.

    When I use that URL only can see a white page.. really I don't know what happened or if I need anymore to do that well.

    Thanks and regards.

Related Topics

Collapse

Working...
X