Announcement

Collapse
No announcement yet.

in how do i forum

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • in how do i forum

    for some reason theforum froze and it posted my thread like 20 times with no content, whats up??


    threads were called template and template?


    and i click on my username and it said

    This user has not registered and therefore does not have a profile to view.
    Last edited by IDN; Wed 29th May '02, 11:07pm.
    Running vB since 4-14-2002

  • #2
    Perhaps you were auto-zapped for spamming.
    Toddler from Hell

    Comment


    • #3
      I fixed this problem.

      Comment


      • #4
        Originally posted by Chris Schreiber
        I fixed this problem.
        But I am still curious about what the problem was, that is, if you can say it.

        Comment


        • #5
          Nope I really can't say since I didn't find anything that would have caused it... I stopped Apache and MySQL and ran myisamchk to make sure the database was ok (and it was), and restarted. I was able to delete the extra threads, which I did.

          Comment


          • #6
            when i posted it still said the thread has 0 replies, the threads were empty, when i clicked on my username for author of thread it said i didnt exist, and it passed floodcheck (as it got posted arround 4-5 times in a minute)


            weird eh?
            Running vB since 4-14-2002

            Comment

            widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
            Working...
            X