Announcement

Collapse
No announcement yet.

Problem whit displaying forum

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Problem whit displaying forum

    Hi again,
    my next problem with vB 5.5.2 is that when I click on channel then I get in but there is nothing

    Click image for larger version

Name:	empty.JPG
Views:	69
Size:	293.5 KB
ID:	4419591


    When i click at right side this channel at latest topic I get in this topic. What is going on? I rebuild forum topics, forum information.


    Click image for larger version  Name:	topic.JPG Views:	0 Size:	23.0 KB ID:	4419586

  • #2
    Please enable Debug Mode. What shows on the page that isn't loading correctly after doing that?

    https://www.vbulletin.com/go/vb5debug
    Translations provided by Google.

    Wayne Luke
    The Rabid Badger - a vBulletin Cloud customization and demonstration site.
    vBulletin 5 Documentation - Updated every Friday. Report issues here.
    vBulletin 5 API - Full / Mobile
    I am not currently available for vB Messenger Chats.

    Comment


    • #3
      Ok, I enable Debug Mode. I have Debug Information at the bottom on every page but not on the specific one. There's nothing, even a frame of vB.

      Comment


      • #4
        We'll need access to the server via a support ticket. There is a link in the footer of every page to submit a ticket. We'll need access to SFTP and the AdminCP as well as the direct links causing the problems.
        Translations provided by Google.

        Wayne Luke
        The Rabid Badger - a vBulletin Cloud customization and demonstration site.
        vBulletin 5 Documentation - Updated every Friday. Report issues here.
        vBulletin 5 API - Full / Mobile
        I am not currently available for vB Messenger Chats.

        Comment


        • #5
          I submit the ticket whit every information, I hope, you need.

          Comment

          Related Topics

          Collapse

          Working...
          X