Announcement

Collapse
No announcement yet.

The site never knows me :(

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • MYstIC G
    replied
    Re: The site never knows me

    Originally posted by at1
    What am I doing wrong?
    Nothing, it seems to be intentional.

    Leave a comment:


  • nuno
    replied
    heh np
    try at vbulletin.org
    good luck

    Leave a comment:


  • at1
    replied
    Thanks very much, nuno. I did that. I even put in www.vbulletin.com, by name, as a site where the browser (IE6) should always accept cookies.

    The cp still will not keep that "yes" clicked.

    I'm giving up Thanks very much for your help.

    Leave a comment:


  • nuno
    replied
    try to change your browser cookies settings, both cookies and allow cookies per session options

    Leave a comment:


  • at1
    replied
    had to log in again!

    The browser settings are at custom level for ANOTHER site, not a VBulletin, but cookies are definitely enabled, and automatic log on is also enabled.

    Leave a comment:


  • nuno
    replied
    hmm odd
    must be a browser security setting
    i would suggest you to set internet security to default level but.......since you're not having problems with other vB comunnities, that is indeed very strange

    Leave a comment:


  • at1
    replied
    Thank you, but that, I knew. I said I'd checked automatically recognize in the profile and that it is checked. I've also checked the browse board with cookies but it will not stay checked. Every time I go in, it is set to NO. I've just changed it four times in the last few minutes.

    (If I have anything set in my browser to discourage cookies, I'm not aware of it, and it doesn't affect the other VBulletin sites I also use.)

    Leave a comment:


  • nuno
    replied
    hi
    set Automatically login when you return to the site and
    Browse board with cookies to YES under user cp
    HERE

    Leave a comment:


  • at1
    started a topic The site never knows me :(

    The site never knows me :(

    Hi! This is a newbie, dumb question and this forum may not even be the right place to post it, but here goes.

    I've been checking this forum for several weeks now. I've clicked log me in automatically in the Profile; it's checked. I just looked.

    I have never been recognized, not once. Each time I have to log in. I use several other VBulletin boards and do not have this problem.

    What am I doing wrong?
widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
Working...
X