Announcement

Collapse
No announcement yet.

Firefox - many functions/buttons of this forum dont work.

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Duke49th
    replied
    Just a final update: The Developer Version of Firefox (before I used the regular version) is working flawless now. I dont know that the problem was. But its gone since I changed the standard firefox to the dev-edition of firefox.

    Thanks anyway for at least try to help me

    Leave a comment:


  • Graham Walters
    replied
    Never had a problem with this site, I use Firefox with loads of add ons enabled

    Leave a comment:


  • Zachery
    replied
    Are you positive that JAVASCRIPT not JAVA is enabled, and not disabled by anything like noscript, firebug, firefox webdevelopment, adblockplus, etc?

    Leave a comment:


  • Duke49th
    replied
    Sorry for doublepost...but I also cant edit my post^^ This message appears if I "post reply" my post: {"nodeId":4210053}

    Leave a comment:


  • Duke49th
    replied
    Seems like a browser issue. I found another website with similar problems. Of course Java is installed and up to date. Browser is up to date and this site is on the whitelist. Adblock is turned off. Still it must have something to do with how the Forum works. Because all other websites except that another one (forgot which) is working flawless.

    Leave a comment:


  • ozzy47
    replied
    Originally posted by TheXboxCloud View Post
    You think a corporate giant's forum buttons wouldn't even work? Hah what a laugh.
    The buttons work, it is a issue on the users browser.

    Leave a comment:


  • Brad Padgett
    replied
    You think a corporate giant's forum buttons wouldn't even work? Hah what a laugh.

    Leave a comment:


  • Glenn Vergara
    replied
    NoScript blocks all the javascript, you have to add this forum to whitelist in order for javascript to be unblocked and to work.

    Leave a comment:


  • Wayne Luke
    replied
    Javascript functionality is required to use this site.

    Leave a comment:


  • Mark.B
    replied
    The buttons work fine. If there was a problem, loads of people would be reporting it.

    Please try deleting your browser cache and cookies, then restarting your browser.

    Also make sure you have the latest version of Firefox.

    Leave a comment:


  • Firefox - many functions/buttons of this forum dont work.

    I use Firefox - up to date. On a Windows 7 machine.

    Most of the buttons dont work for me. Also I cant make a post with Firefox. I have to switch to Chrome to do so.

    Addons of Firefox: NoScript, AdblockPlus - deactiviating both doesnt change anything. (At least I should not be forcing deactivate or deinstall one or both addons...as this is a huge extra security which I am not willing to give up).

    Anyway...even if I deactivate them its still not working.

    Im glad I did not install Vb5 as Forum for our community...I stay with VB4.22^^

    Edit: Btw...this Forum is suuuuper slow.
widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
Working...
X