Announcement

Collapse
No announcement yet.

vbulletin.com's Forumrunner app isn't working

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • vbulletin.com's Forumrunner app isn't working

    vbulletin.com's Forumrunner app isn't working. I have three devices, none of which will connect , other sites connect ok.
    It is just giving connection timeout errors.
    MARK.B | vBULLETIN SUPPORT

    TalkNewsUK - My vBulletin 5.5.2 Demo
    AdminAmmo - My Cloud Demo

  • #2
    Android? It is an error with Forum Runner and HTTPS forums. Should work fine on iOS. They decided to leave the integration and fix the Android app.
    Translations provided by Google.

    Wayne Luke
    The Rabid Badger - a vBulletin Cloud customization and demonstration site.
    vBulletin 5 Documentation - Updated every Friday. Report issues here.
    vBulletin 5 API - Full / Mobile
    I am not currently available for vB Messenger Chats.

    Comment


    • #3
      Sorry, meant to specify that, no it's iOS.

      It was fine earlier today but has been having trouble for about four hours now.

      Don't think it's app-related (hence posting it here) since other forums are fine.

      Not a big deal for me but I thought I'd let you know.
      MARK.B | vBULLETIN SUPPORT

      TalkNewsUK - My vBulletin 5.5.2 Demo
      AdminAmmo - My Cloud Demo

      Comment


      • #4
        I'll pass it on.

        edit:
        I went to check this on my iPhone and it is working fine. Might try force-quitting the app from the App Drawer and then loading it again.
        Last edited by Wayne Luke; Tue 8th May '12, 8:47am.
        Translations provided by Google.

        Wayne Luke
        The Rabid Badger - a vBulletin Cloud customization and demonstration site.
        vBulletin 5 Documentation - Updated every Friday. Report issues here.
        vBulletin 5 API - Full / Mobile
        I am not currently available for vB Messenger Chats.

        Comment


        • #5
          I think this may have been a local network/routing issue (local to me that is).

          I had intermittent access all night but then the following day all was well, and has been well since.

          I have found out since that Forumrunner doesn't really wait very long before timing out, and I think that's what was happening here.

          Thought I'd post this up just to clarify.
          MARK.B | vBULLETIN SUPPORT

          TalkNewsUK - My vBulletin 5.5.2 Demo
          AdminAmmo - My Cloud Demo

          Comment


          • #6
            If it's really related to https protocol, I think an app update will come. The latest iOS update have a fix for this.

            vBulletin QA - vBulletin Support French - Lead Project Tools developer

            Next release? Soon(tm)

            Comment

            widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
            Working...
            X