Announcement

Collapse
No announcement yet.

Unable to Upload Avatar

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Unable to Upload Avatar

    I'm not sure if it could be related to this, so feel free to merge it, staff.

    Anyway, ever since the upgrade to 5.0.3, I have not been able to upload an avatar. It uploads, but the default "no avatar" avatar just remains there.
    Former vBulletin user

  • #2
    Are you storing avatars in the database or the file system?
    MARK.B | vBULLETIN SUPPORT

    TalkNewsUK - My vBulletin 5.5.4 Demo
    AdminAmmo - My Cloud Demo

    Comment


    • #3
      Originally posted by Mark.B View Post
      Are you storing avatars in the database or the file system?
      Here on vBulletin Community Forum, Mark. I posted this in Site Feedback. =P
      Former vBulletin user

      Comment


      • #4
        Originally posted by Amaury25 View Post

        Here on vBulletin Community Forum, Mark. I posted this in Site Feedback. =P
        How clumsy of me not to even check that....I shall hit myself with a heavy stick for the next half hour.

        What avatar are you trying to upload? Will it attach to a post ok?
        MARK.B | vBULLETIN SUPPORT

        TalkNewsUK - My vBulletin 5.5.4 Demo
        AdminAmmo - My Cloud Demo

        Comment


        • #5
          Originally posted by Mark.B View Post
          How clumsy of me not to even check that....I shall hit myself with a heavy stick for the next half hour.

          What avatar are you trying to upload? Will it attach to a post ok?
          The same one I have on your forums, the only difference being its size of 60 x 65.

          Click image for larger version

Name:	Angelo.jpg
Views:	14
Size:	1.9 KB
ID:	3982225
          Former vBulletin user

          Comment


          • #6
            Still unable to upload one, even after this forum's recent upgrade to 5.0.4.
            Last edited by Amaury; Tue 13th Aug '13, 5:28pm. Reason: Wrong Version Number
            Former vBulletin user

            Comment


            • #7
              What error message do you get?

              Comment


              • #8
                Originally posted by Zachery View Post
                What error message do you get?
                I don't get any error message. It just won't work.

                Here is a video:


                Watch in full screen and 780p.
                Last edited by Amaury; Sun 11th Aug '13, 11:53am.
                Former vBulletin user

                Comment


                • #9
                  We're having some problem with our javascript right now due to a recent update. Once resolved we can look into this more.
                  Translations provided by Google.

                  Wayne Luke
                  The Rabid Badger - a vBulletin Cloud customization and demonstration site.
                  vBulletin 5 Documentation - Updated every Friday. Report issues here.
                  vBulletin 5 API - Full / Mobile
                  I am not currently available for vB Messenger Chats.

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by Wayne Luke View Post
                    We're having some problem with our javascript right now due to a recent update. Once resolved we can look into this more.
                    Thanks, Wayne.
                    Former vBulletin user

                    Comment


                    • #11
                      I have not visited here since Sunday, October 13, 2013 at 2:35 AM (Pacific) -- most of the reason has to do with that we moved to XenForo on January 1, 2014 just for something different.

                      In any case, I am just curious if this has been resolved yet? I notice site speed is a lot faster since I last visited, though!
                      Former vBulletin user

                      Comment


                      • #12
                        The avatar issue can be resolved if you enable visitor messaging, otherwise, it hasn't been resolved.

                        Comment


                        • #13
                          Had same problem here. I just gave it a time, and it solved itself. No idea how though. This programming thing is just too difficult for us, mere mortals to understand

                          Comment

                          widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
                          Working...
                          X