Announcement

Collapse
No announcement yet.

Is the site getting slower?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Loco.M
    replied
    It certainly doesn't feel faster to me
    To refresh this page tool 10 seconds.

    Leave a comment:


  • Ingenious
    replied
    Much faster for me in recent days and weeks. So about 10 seconds per page, rather than 30+

    Leave a comment:


  • anwar513
    replied
    Originally posted by SatelliteGuys View Post
    I just did a search and it took 23 seconds... and then I got a blank page.

    I also do a search (search for content "upload failure"), and it took 39.2 seconds ... Then I got the following content:

    upload failure 9


    upload 636


    failure 229



    but the above: ”Search Results: 192 results in 0.00 seconds.“
    Last edited by anwar513; Wed 3 Apr '13, 8:50am.

    Leave a comment:


  • SatelliteGuys
    replied
    I just did a search and it took 23 seconds... and then I got a blank page.

    Leave a comment:


  • anwar513
    replied
    Originally posted by Trevor Hannant View Post
    There is an issue that our NOC and DBA teams are looking at unrelated to vB5
    It is the last test Post Reply took about 1.9 seconds

    In Central Asia, (China Xinjiang Karamay) test, the test is completed. It speeds faster than ever before.
    Last edited by anwar513; Wed 3 Apr '13, 2:32am.

    Leave a comment:


  • Trevor Hannant
    replied
    There is an issue that our NOC and DBA teams are looking at unrelated to vB5

    Leave a comment:


  • anwar513
    commented on 's reply
    Fourth Test Post Reply took about 2.7 seconds

  • anwar513
    commented on 's reply
    Third Test Post Reply took about 1.8 seconds

  • anwar513
    commented on 's reply
    edit 48 seconds did not respond to re-open this topic appears the following error
    There is a serious error and the page cannot be rendered

  • anwar513
    commented on 's reply
    Second Test Post Reply took about 48 seconds

  • anwar513
    replied
    But Post Reply took about 14 seconds

    Leave a comment:


  • Paul K
    replied
    I was typing already...... then the text disapparead 3 seconds later (probably full site got loaded). After I replied it took about 10 seconds before the reply showed up...... What the heck is this?

    Leave a comment:


  • anwar513
    replied
    The site opens faster than before

    Leave a comment:


  • Paul K
    replied
    . almost cant load the site...

    Leave a comment:


  • zappaDPJ
    replied
    I find the loading speed of this site varies to such a degree it's hard to say if 5.0.1 is faster or not. The only thing I can say for certain is that it's nowhere near the speed it needs to be, far from it in fact.

    Leave a comment:

Related Topics

Collapse

Working...
X