Announcement

Collapse
No announcement yet.

What's wrong with the style in IE 10?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • What's wrong with the style in IE 10?

    [ATTACH]n59959[/ATTACH]


    Edit : It's not anymore looks like the above image.



    Last edited by beishe8; Tue 12th Mar '13, 7:27pm.


    vB5 is unequivocally the best forum software, but not yet...

  • #2
    Please attach the image using the Share Photos content type. Several of the support staff use IE10 regularly though.
    Translations provided by Google.

    Wayne Luke
    The Rabid Badger - a vBulletin Cloud demonstration site.
    vBulletin 5 API - Full / Mobile
    Vote for your favorite feature requests and the bugs you want to see fixed.

    Comment


    • #3
      Originally posted by Wayne Luke View Post
      Please attach the image using the Share Photos content type. Several of the support staff use IE10 regularly though.
      I would like to do that but I cannot use that function.
      Clicking on Share Photos brings up "Upload or Select from Photo Album"
      Clicking on Upload : Nothing happens.
      Clicking again:Nothing

      Clicking on Share Photos: my old avatar appears.

      Upload more: Only "Write something here",Upload more does not work.

      So seems I can only include my old avatar,sorry about that.

      Edit: In my previous post clicking on "a" I can see the original uploaded image.



      vB5 is unequivocally the best forum software, but not yet...

      Comment


      • #4
        Originally posted by beishe8 View Post
        Edit: In my previous post clicking on "a" I can see the original uploaded image.
        ​Now that confirms a theory I had earlier in another thread, clicking the "a" allows the poster that posted the image to see it, but it doesn't work for anyone else - the rest of us just get a blank page.

        Truly amazing software. :shrugs:


        testing 1..2..3

        Comment


        • #5
          Originally posted by is_it_me View Post
          Now that confirms a theory I had earlier in another thread, clicking the "a" allows the poster that posted the image to see it, but it doesn't work for anyone else - the rest of us just get a blank page.
          Can you see in my second post the image(my old avatar)?



          vB5 is unequivocally the best forum software, but not yet...

          Comment


          • #6
            Originally posted by is_it_me View Post
            Originally posted by beishe8 View Post
            Edit: In my previous post clicking on "a" I can see the original uploaded image.
            ​Now that confirms a theory I had earlier in another thread, clicking the "a" allows the poster that posted the image to see it, but it doesn't work for anyone else - the rest of us just get a blank page. Truly amazing software. :shrugs:
            I was going to cross reference this to the other thread in which I posted earlier today, in respect of this theory, in the hope that it could help.

            Sadly, that thread is now closed, for reasons best known to the management. :shrugs:



            testing 1..2..3

            Comment


            • #7
              Perhaps something is wrong with the permissions?
              Maybe an admin could be able to fix it?


              vB5 is unequivocally the best forum software, but not yet...

              Comment


              • #8
                I could upload the image with FF.
                Can you see it?


                vB5 is unequivocally the best forum software, but not yet...

                Comment


                • #9
                  I can see the last image. Yes, the bug with attachments prevents anyone except the owner from viewing them. This is a known issue.

                  Looks to me like the background downloaded wrong... can you try refreshing the cache?
                  Translations provided by Google.

                  Wayne Luke
                  The Rabid Badger - a vBulletin Cloud demonstration site.
                  vBulletin 5 API - Full / Mobile
                  Vote for your favorite feature requests and the bugs you want to see fixed.

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by Wayne Luke View Post
                    Looks to me like the background downloaded wrong... can you try refreshing the cache?
                    Thank you.

                    It existed only for a few hours, yesterday.
                    It's OK now.



                    vB5 is unequivocally the best forum software, but not yet...

                    Comment

                    widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
                    Working...
                    X