Announcement

Collapse
No announcement yet.

sloooooooooooooooooow

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • sloooooooooooooooooow

    the site is moving real slow and I'm on high speed
    other sites load fine
    vb.com takes a few seconds to even come up, let alone trying to search.

    it was working fine a few hours ago, what gives?
    -- Web Developer for hire
    ---Online Marketing Tools and Articles

  • #2
    I'm having the same problem.
    Xbox Fan-site: www.XboxCommunity.net

    Xbox 360 Achievements: www.x360achievements.com

    Comment


    • #3
      Seems ok to me.
      Baby, I was born this way

      Comment


      • #4
        something not right
        I counted to 10 before this page loaded
        http://www.vbulletin.com/forum/forum.php

        trying to check it out with this speed test
        http://www.selfseo.com/website_speed_test.php
        this is how long it took to load

        15.54 seconds

        #FAIL

        ps...vb.org took 1 second
        -- Web Developer for hire
        ---Online Marketing Tools and Articles

        Comment


        • #5
          Even I'm noticing the delay before Chrome loads it.
          Clearly, if vB.org can load in a second, but .com takes 15 secs to load, this can only result to being a problem in vB4. Not new.
          That's it. If you REALLY can't say ANYTHING nice to me at all on this forum, then I am going to go insanely mad at you. I've had enough of the UNTOLD ABUSE you are all giving me and you should really be CONSIDERATE of other people.

          Comment


          • #6
            Originally posted by Homeworld'sa View Post
            Even I'm noticing the delay before Chrome loads it.
            Clearly, if vB.org can load in a second, but .com takes 15 secs to load, this can only result to being a problem in vB4. Not new.

            30MB connection took about 15 seconds to load in.

            Comment


            • #7
              Weird, sometimes its taking about 2 seconds here, other times its taking about 10.

              Server doesnt seem overly busy, loads are between 1.50 and 1.90 (given its cpu count, not really an issue).

              Maybe its a network issue, or the firewall.
              Baby, I was born this way

              Comment


              • #8
                Slow for me too, adsl 12mbit/s, on project tools issue list.

                vBulletin QA - vBulletin Support French - Lead Project Tools developer

                Next release? Soon(tm)

                Comment


                • #9
                  Try blocking facebook.com

                  Comment


                  • #10
                    it seems much snappier for me now
                    and I don't think it was facebook slowing things, I didn't see it "loading" in my bottom status bar like I do on sites that are being slowed down by facebook.

                    anyways, glad it's moving again for me, maybe I can reply to a few post now
                    -- Web Developer for hire
                    ---Online Marketing Tools and Articles

                    Comment


                    • #11
                      Originally posted by Loco.M View Post
                      it seems much snappier for me now
                      and I don't think it was facebook slowing things, I didn't see it "loading" in my bottom status bar like I do on sites that are being slowed down by facebook.

                      anyways, glad it's moving again for me, maybe I can reply to a few post now
                      Hmm, well don't look there, for me in Firefox the tabs i.e. where the titles are do a refresh every now and then after I have used Facebook connect.


                      Former vBulletin Support Staff
                      Hacked recently? See my blog post "Recovering a Hacked vBulletin Site".
                      Thinking outside the box? Need modification support? Visit www.vBulletin.org and have at it!

                      Comment


                      • #12
                        Originally posted by Msharry View Post
                        Try blocking facebook.com
                        Ahhaha..

                        Comment


                        • #13
                          have the same problem
                          this site is moving slow.
                          My Women's Forums:

                          Comment


                          • #14
                            Loads fine here

                            Comment

                            Related Topics

                            Collapse

                            Working...
                            X