Announcement

Collapse
No announcement yet.

Is The Planet having routing problems?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Is The Planet having routing problems?

    At home I have been having problems getting to vB.com and .org since Friday of last week. I just tried it from home and it times out. Did a traceroute from home and it times out

    Tracing route to vbulletin.com [209.62.16.158]
    over a maximum of 30 hops:
    1 1 ms <1 ms <1 ms myhomerouter [xxx.xxx.xxx.xxx]
    2 30 ms 30 ms 30 ms 10.129.192.1
    3 30 ms 30 ms 30 ms 154.11.197.65
    4 71 ms 70 ms 75 ms chcgildtgr00.bb.telus.com [154.11.11.34]
    5 71 ms 70 ms 69 ms 64.125.13.149
    6 71 ms 134 ms 70 ms ge-2-1-0.mpr1.ord2.above.net [64.125.26.249]
    7 97 ms 97 ms 114 ms xe-7-1-0.er1.dfw2.us.above.net [64.125.30.61]
    8 97 ms 96 ms 95 ms 209.66.99.90.available.above.net [209.66.99.90]
    9 104 ms 105 ms 104 ms et1-1.ibr01.hstntx2.theplanet.com [70.87.253.50]
    10 104 ms 103 ms 104 ms po1.car03.hstntx2.theplanet.com [74.55.252.74]
    11 * * * Request timed out.
    12 *

    Yet I log into remote access at work and surf to vB.com and .org and they both come up right away, no problem at all.

    I don't think it's my ISP as I'm having no issues getting to other sites at all.

    Anyone else noticing anything?

    Thanks,

    ErnestA
    Help Desk / Asset Management Software
    K12Advantage.com. Collaboration in K-12 Education

  • #2
    It seems like your next hop after line 10 has timed out. if that hop is part of theplanet.com than one of their routers might be down or it could be another ISP

    Comment


    • #3
      If you use 'Shaw' it seem to work normal, but it seems that my ISP 'Telus' has been restricted... Do not know why and it seems to be for certain ip range. Do not page refresh vB.com/org, as it seems to have a fit with IE/FF.... and not so much with Opera browser.

      Comment


      • #4
        Yes, my ISP is Telus as well... So why are Telus IP ranges being blocked? Can someone from vBulletin look into this? Are you firewalling these IPs yourselves? If not, could you please contact the planet and have them investigate? PM me for my source IP if you need it.

        Thanks,

        ErnestA
        Help Desk / Asset Management Software
        K12Advantage.com. Collaboration in K-12 Education

        Comment


        • #5
          Originally posted by ErnestA View Post
          At home I have been having problems getting to vB.com and .org since Friday of last week. I just tried it from home and it times out. Did a traceroute from home and it times out

          Tracing route to vbulletin.com [209.62.16.158]
          over a maximum of 30 hops:
          1 1 ms <1 ms <1 ms myhomerouter [xxx.xxx.xxx.xxx]
          2 30 ms 30 ms 30 ms 10.129.192.1
          3 30 ms 30 ms 30 ms 154.11.197.65
          4 71 ms 70 ms 75 ms chcgildtgr00.bb.telus.com [154.11.11.34]
          5 71 ms 70 ms 69 ms 64.125.13.149
          6 71 ms 134 ms 70 ms ge-2-1-0.mpr1.ord2.above.net [64.125.26.249]
          7 97 ms 97 ms 114 ms xe-7-1-0.er1.dfw2.us.above.net [64.125.30.61]
          8 97 ms 96 ms 95 ms 209.66.99.90.available.above.net [209.66.99.90]
          9 104 ms 105 ms 104 ms et1-1.ibr01.hstntx2.theplanet.com [70.87.253.50]
          10 104 ms 103 ms 104 ms po1.car03.hstntx2.theplanet.com [74.55.252.74]
          11 * * * Request timed out.
          12 *

          Yet I log into remote access at work and surf to vB.com and .org and they both come up right away, no problem at all.

          I don't think it's my ISP as I'm having no issues getting to other sites at all.

          Anyone else noticing anything?

          Thanks,

          ErnestA
          yes they were upgrading the forums.
          There was an announcment on this during the week.
          They have also had plenty of server problems as well.
          Aussiefootyforums

          New Site New forum
          Come and talk sports all day long


          Comment

          widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
          Working...
          X