Announcement

Collapse
No announcement yet.

anyone eles get this error?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • anyone eles get this error?

    here on vbulletin.com

    Do a search from the navbar drop down or from the search page

    Search for the key words : rss forum

    to page : http://www.vbulletin.com/forum/search.php?do=process

    and then this is displayed

    you will get this error :

    The website cannot display the page

    HTTP 500
    Most likely causes:
    • <LI id=causeSiteMaintenance>The website is under maintenance.
    • The website has a programming error.
    What you can try:

    [IMG]res://ieframe.dll/bullet.png[/IMG] Refresh the page.

    [IMG]res://ieframe.dll/bullet.png[/IMG] Go back to the previous page.

    [IMG]res://ieframe.dll/down.png[/IMG] More information

    This error (HTTP 500 Internal Server Error) means that the website you are visiting had a server problem which prevented the webpage from displaying.
    For more information about HTTP errors, see Help.
    www.Copiertalk.com - Everything Copier , Printer, Fax

  • #2
    I got a page (well, ten pages) of results. Maybe it's just a temporary glitch.

    Please don't PM or VM me for support - I only help out in the threads.
    vBulletin Manual & vBulletin 4.0 Code Documentation (API)
    Want help modifying your vbulletin forum? Head on over to vbulletin.org
    If I post CSS and you don't know where it goes, throw it into the additional.css template.

    W3Schools &lt;- awesome site for html/css help

    Comment


    • #3
      Thats a browser issue. If it was an issue here then it would be a different message.
      Kerry-Anne :)

      Twitter Blog

      www.peterska2.com www.worldnewszone.com www.popularusenetgroups.com www.superclickers.co.uk www.forumsforchrist.com www.browsergameplanet.com

      Comment


      • #4
        dunno.

        in ie 8 every time I try is generates an error.

        safari just gave me a white screen.

        I have not tried firefox.
        www.Copiertalk.com - Everything Copier , Printer, Fax

        Comment


        • #5
          firefox gave me a blank screen as well.

          What browser should I use?
          www.Copiertalk.com - Everything Copier , Printer, Fax

          Comment


          • #6
            Works fine for me in 3 different browsers - FF, IE and Camino.
            Steve Machol, former vBulletin Customer Support Manager (and NOT retired!)
            Change CKEditor Colors to Match Style (for 4.1.4 and above)

            Steve Machol Photography


            Mankind is the only creature smart enough to know its own history, and dumb enough to ignore it.


            Comment


            • #7
              I can try it from the office in the morning on my xp laptop.

              Could it be isp related or even vista related?
              www.Copiertalk.com - Everything Copier , Printer, Fax

              Comment


              • #8
                Its something at your end. Try clearing your browser cache and restarting your browser.
                Kerry-Anne :)

                Twitter Blog

                www.peterska2.com www.worldnewszone.com www.popularusenetgroups.com www.superclickers.co.uk www.forumsforchrist.com www.browsergameplanet.com

                Comment


                • #9
                  Originally posted by copiertalk View Post
                  I can try it from the office in the morning on my xp laptop.

                  Could it be isp related or even vista related?
                  What browser are you using as in Firefox, IE 8, etc?
                  Aussiefootyforums

                  New Site New forum
                  Come and talk sports all day long


                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by schwab2clarkson View Post
                    What browser are you using as in Firefox, IE 8, etc?
                    He already mentioned about that!!!
                    Originally posted by copiertalk View Post
                    in ie 8 every time I try is generates an error.

                    safari just gave me a white screen.
                    Originally posted by copiertalk View Post
                    firefox gave me a blank screen as well.

                    Comment


                    • #11
                      from a different laptop, a different browser version as well as a different ISP ( suddenlink or verizon) .

                      same problem.
                      www.Copiertalk.com - Everything Copier , Printer, Fax

                      Comment


                      • #12
                        Originally posted by Kerry-Anne View Post
                        Its something at your end. Try clearing your browser cache and restarting your browser.
                        on two laptops, four browsers, a desktop and a different service provider?


                        uuuumm no. try again.
                        www.Copiertalk.com - Everything Copier , Printer, Fax

                        Comment


                        • #13
                          What are you searching for?
                          Translations provided by Google.

                          Wayne Luke
                          The Rabid Badger - a vBulletin Cloud customization and demonstration site.
                          vBulletin 5 Documentation - Updated every Friday. Report issues here.
                          vBulletin 5 API - Full / Mobile
                          I am not currently available for vB Messenger Chats.

                          Comment


                          • #14
                            Originally posted by copiertalk View Post
                            on two laptops, four browsers, a desktop and a different service provider?


                            uuuumm no. try again.
                            I'm having no issues here. Search works just fine. And that's on 2 notebooks and 2 PCs.
                            I drank WHAT?! - Socrates

                            Comment


                            • #15
                              great deal.

                              I will let this rest as any discussion on the forum.

                              It is my fault.

                              I either do not have my browser configured right ( 4 of them ) or my computers are broken ( 3 of them) .

                              Those that do not voice their opinon have no voice.

                              I would guess the people that have had the issue have not posted about it.
                              www.Copiertalk.com - Everything Copier , Printer, Fax

                              Comment

                              Related Topics

                              Collapse

                              Working...
                              X