Announcement

Collapse
No announcement yet.

Favicon does not work with Firefox

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Favicon does not work with Firefox

    The favicon.ico here on vbulletin.com does not work correcltly with Firefox bookmarks.

    To duplicate the problem delete any bookmark for vbulletin.com then create a new bookmark:

    Bookmarks > Bookmark This Page

    Notice how the favicon does not show up.

    The problem is with the favicon itself, there are duplicate resolutions. The favicon.ico at vbulletin.org works correctly, perhaps that one could be uploaded here to fix this problem.

  • #2
    The favicon.ico in use here is the same as the one you have in your 3.6 downloads. Do you find that one to be corrupted?

    Comment


    • #3
      I have made a new user on my system, installed firefox 2 and loaded vbulletin.com - and bookmarked it. It shows in the location bar, in the rss feed and in the bookmark. I can't reproduce this.

      Mac OS X 10.4.7 with FireFox 2.0 nightly build.

      Comment


      • #4
        The Favicon doesn't work for me either.
        Forums

        Comment


        • #5
          Originally posted by Freddie Bingham View Post
          The favicon.ico in use here is the same as the one you have in your 3.6 downloads. Do you find that one to be corrupted?
          Yes, I have the same problem with both this forum and my own using the default vB 3.6.0 favicon.

          Windows XP Home SP2 with FF 1.5.0.6

          Comment


          • #6
            Originally posted by Freddie Bingham View Post
            The favicon.ico in use here is the same as the one you have in your 3.6 downloads. Do you find that one to be corrupted?
            Correct Freddie, it is corrupted too. The problem is with duplicate resolutions. If you use a program like IconEdit32 to edit the favicon it display an error message indicating the duplicate resolutions.

            Comment


            • #7
              Originally posted by Floris View Post
              I have made a new user on my system, installed firefox 2 and loaded vbulletin.com - and bookmarked it. It shows in the location bar, in the rss feed and in the bookmark. I can't reproduce this.

              Mac OS X 10.4.7 with FireFox 2.0 nightly build.
              Must be an issue with Firefox and Windows XP then.

              Comment


              • #8
                I have added to headinclude template following

                PHP Code:
                <link rel="icon" href="http://khachmeruk.com/favicon.ico" type="image/x-icon">
                <
                link rel="shortcut icon" href="http://khachmeruk.com/favicon.ico" type="image/x-icon"
                to the end of the templete.
                Works with Firefox and IE
                Here is my forum

                Comment


                • #9
                  Originally posted by Andy View Post
                  Must be an issue with Firefox and Windows XP then.
                  Must be, as I can't see the favicon either in my bookmarks
                  Attached Files

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by tgralex View Post
                    I have added to headinclude template following
                    We are talking about a faulty favicon.ico here at vbulletin.com.

                    Comment


                    • #11
                      Don't forget, once you changed the icon you need to clean your browser cache.... When done, it works just fine :

                      I'm not under the alkafluence of inkahol like some thinkle peep I am!

                      Comment


                      • #12
                        Please note this thread is about the defective favicon located here on vbulletin.com, it has nothing to do with the custom favicon's people use on their own forums.

                        Comment


                        • #13
                          Same here.

                          Comment


                          • #14
                            The favicon for vbulletin.com works fine on my pc running firefox

                            Haha, slightly off topic, I have been fighting with the favicon on another forum which stubbornly refused to change no matter how many times I uploaded it - Your query about clearing the browser cache worked a treat...You have no idea how many hours I have spent struggling with this!!!

                            Cheers
                            Last edited by richpal; Sat 19th Aug '06, 12:03am.

                            Comment


                            • #15
                              Originally posted by richpal View Post
                              The favicon for vbulletin.com works fine on my pc running firefox
                              The favicon works for us too in all places except the bookmarks. Please verify that the favicon is displayed next to your bookmark.

                              Comment

                              widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
                              Working...
                              X