Announcement

Collapse
No announcement yet.

Strange Behaviour

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Strange Behaviour

    I see some strange behaviour on these forums at the moment, from Forbidden messages to 404's to images or styles not loading correctly... Also couldn't connect for a while today during the day.
    Best Regards
    Colin Frei

    Please don't contact me per PM.

  • #2
    And as soon as I post it disappears of course...
    Best Regards
    Colin Frei

    Please don't contact me per PM.

    Comment


    • #3
      It is the anti-DDOS measures at work. Browse a little slower, take breaks and it will clear up.
      Translations provided by Google.

      Wayne Luke
      The Rabid Badger - a vBulletin Cloud demonstration site.
      vBulletin 5 API - Full / Mobile
      Vote for your favorite feature requests and the bugs you want to see fixed.

      Comment


      • #4
        I think I saw over 1000 guest before all errors started showing today. I was thinking it might be an attack.
        Student Zone - A community for students

        Comment


        • #5
          I'm getting it also. Forbidden messages, missing avatars, etc. Just started today.

          Comment


          • #6
            we've turned on dos evasive but we might ahve to tweak the values. Each child is allowed 50 requests from the same user before it throws an error. But its possible we'll easily exceed that with all the calls to image.php on a page etc.

            I'll check and see if dos_evasive can be applied to specific scripts or if a filter can be placed.
            Scott MacVicar

            My Blog | Twitter

            Comment


            • #7
              Anybody still experiencing this?

              Comment


              • #8
                I'll report back if I see it.
                Just thinking of what Steve said, I have Show 100 Posts Per Page which will probably magnify the problem. Wonder if Colin has the same settings.

                Edit: Yes I still see it. Trying to view this thread which has a couple of hundred replies.
                http://www.vbulletin.com/forum/showthread.php?t=142051

                Comment


                • #9
                  I have show all and as many as possible .. and haven't been running into any issues in the last 5 hours.

                  Comment


                  • #10
                    Threads seem ok but I got this just now....

                    Comment


                    • #11
                      Yes, I also have show 100 posts per page, but this occured to me on a forumdisplay.php...
                      Best Regards
                      Colin Frei

                      Please don't contact me per PM.

                      Comment


                      • #12
                        I've been receiving a blank page randomly.

                        Comment


                        • #13
                          Originally posted by Andrew111888
                          I've been receiving a blank page randomly.
                          That just happened to me about a minute ago.
                          Congratulations on the death of vBulletin, Internet Brands.

                          Comment


                          • #14
                            I have had trouble getting to the site last couple of minutes, not sure if that helps.

                            Comment


                            • #15
                              Weird, I haven't had any problems at all...
                              "CREEPSHOW CREEPS ONLINE" - The first & best online resource dead-icated to Stephen King & George A. Romero's 1982 horror anthology classic!!!!

                              Comment

                              Loading...
                              Working...
                              X