Announcement

Collapse
No announcement yet.

Blank spot

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Blank spot

    When I view the entry, the title is blank. How can we show the title? or posted by [user_name] ?

    The screenshot will show what I mean.
    Attached Files

  • #2
    Also, when user try to comment, it shows up message:
    1. The string you entered for the image verification did not match what was displayed.

    Even though there's no where to see the image verifications.

    Comment


    • #3
      1. I would need to see the real URL.

      2. Make sure the *.TTF files are uploaded to your images/regimage/fonts directory.

      If you still have this problem after that then this is caused by Freetype 2 support not being compiled into PHP and requires PHP to be recompiled.
      Steve Machol, former vBulletin Customer Support Manager (and NOT retired!)
      Change CKEditor Colors to Match Style (for 4.1.4 and above)

      Steve Machol Photography


      Mankind is the only creature smart enough to know its own history, and dumb enough to ignore it.


      Comment


      • #4
        Hi Steve, is there anyway I can send you PM? or I open a ticket?

        Comment


        • #5
          There's no *.TTF in vbblog to be found. I only see /upload/ folder and license_agreement.html. It is hidden somewhere in other folder?

          Comment


          • #6


            Administrator can comment without any errors, but when members comment, it will have this error.
            Attached Files

            Comment


            • #7
              To troubleshoot this, first reupload all the original vB non-image files (except install.php). Make sure you upload these in ASCII format and overwrite the ones on the server. Also be sure to upload the admincp files to whichever directory you have set in your config.php file. Then run 'Suspect File Versions' in Diagnostics to make sure you have all the original files for your version and that none show 'File does not contain expected contents':

              Admin CP -> Maintenance -> Diagnostics -> Suspect File Versions

              Next, disable all third-party add-ons and plugins.

              Then if you still have this problem, create a new style and choose no parent style. This will force it to use the default templates. Finally empty your browser cache, close all browser windows then try again. Make sure you change to the new style and view your forums with it.

              Do you have the same problem?
              Steve Machol, former vBulletin Customer Support Manager (and NOT retired!)
              Change CKEditor Colors to Match Style (for 4.1.4 and above)

              Steve Machol Photography


              Mankind is the only creature smart enough to know its own history, and dumb enough to ignore it.


              Comment


              • #8
                Thank you

                Comment

                widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
                Working...
                X