Announcement

Collapse
No announcement yet.

Blog Categories or Titles not displaying

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Blog Categories or Titles not displaying

    Good afternoon everyone,

    I just wanted to mention that on the Beta 2 of the new blogging software that my category names are there but not showing in the list.

    Also in the Blog categories in the Admin CP...the titles are not showing either.


    Any idea?


    Thanks in advace,


    Dave
    Attached Files

  • #2
    If you edit a category does it show, ont that edit screen?

    Comment


    • #3
      Zachery,

      I tried to edit the categories but no luck. When you create a blog, the categories are there to choose from but they just won't display correctly in the attachments above.


      -Dave

      Comment


      • #4
        I am having the same problem. The categories are not showing up they get created but they are blank. Editing does not change it.

        Comment


        • #5
          You mean setting a specific name/title, etc? Doesn't update it on the manager page?

          Comment


          • #6
            its already in the bug tracker:

            http://www.vbulletin.com/forum/proje...?issueid=26554
            regards
            Jens

            Open Source: TGS CMS (vB-Content-Bridge) / Planet 3DNow! / Change prefixes with AJAX

            Comment


            • #7
              Thank you pipin. I appreciate the response.


              I followed the instructions that were provided by

              PitchouneN64ngc

              I've fixed my installation with this query:

              INSERT INTO phrasetype (fieldname, title, editrows, product, special) VALUES ('vbblogcat', 'vBulletin Blog Admin Categories', '3', 'vbblog', '0');

              After that, regenerate your languages on your forum and check if your categories names are back

              The way to regenerate your languages is to select "Language Manager" under the AdminCP and select "Rebuild All Languages"


              Worked for me!!



              -Dave
              Last edited by SuperDave71; Thu 30th Oct '08, 11:39am.

              Comment


              • #8
                Same problem here with the beta 4 but I don't see the categories anymore.
                Try to do the things as wrote but without any result

                Comment


                • #9
                  Did you add the query:

                  INSERT INTO phrasetype (fieldname, title, editrows, product, special) VALUES ('vbblogcat', 'vBulletin Blog Admin Categories', '3', 'vbblog', '0');


                  THEN regenerate your language?


                  It worked for me.


                  -Dave

                  Comment


                  • #10
                    Thanks Dave, that's working !!

                    Comment


                    • #11
                      In looking for an answer I have tried this 5 times and it is not working. Should I try reinstalling.

                      Comment

                      Related Topics

                      Collapse

                      Working...
                      X