Announcement

Collapse
No announcement yet.

trying to add a link to the navbar

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • trying to add a link to the navbar

    I'm trying to add a "Home" link to my bar to go from the forum page to the home page, I went to> Admin CP -> Styles & Templates -> Style Manager -> -> Navigation / Breadcrumb Templates -> navbar, and I am adding the code in red
    Code:
    <!-- nav buttons bar -->
    <div align="center">
        <table class="tborder" cellpadding="$stylevar[cellpadding]" cellspacing="0" border="0" width="100%" align="center" style="border-top-width:0px">
        <tr align="center">
     
        <td class="vbmenu_control"><a href="URL">TEXT</a></td>
            <if condition="$show['member']">
    and changing TEXT to Home, the problem is I can't seem to figure out what to put in "URL",I tried a few different things but nothing worked, any help would be very welcomed thanx

  • #2
    Sample code:

    HTML Code:
    http://www.yourdomain.com
    vBProjects - Professional vBulletin Services and Solutions
    vBSpring - Premium vBulletin Add-ons

    Comment


    • #3
      Originally posted by Hayk View Post
      Sample code:

      HTML Code:
      http://www.yourdomain.com

      Tried that I get a 404 error page, and when I look in the address bar on the error page it has site url there twice one after the other

      Comment


      • #4
        Originally posted by kltttl View Post
        Tried that I get a 404 error page, and when I look in the address bar on the error page it has site url there twice one after the other
        Try putting the / at the end of your link.

        ie: http://www.yourdomain.com/

        Davrob

        Comment


        • #5
          Originally posted by kltttl View Post
          Tried that I get a 404 error page, and when I look in the address bar on the error page it has site url there twice one after the other
          I just tested this on my site.

          HTML Code:
          <td class="vbmenu_control"><a href="http://www.domain.tld">Home</a></td>
          Worked fine. Be sure to use http://
          ...steven
          www.318ti.org (vB3.8) | www.nccbmwcca.org (vB4.2)
          bmwcca.org/forum | m135i.net
          "I tried to clean this up but this thread is beyond redemption." - Steve Machol

          Comment

          widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
          Working...
          X