Announcement

Collapse
No announcement yet.

Subscription paypal problem

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Subscription paypal problem

    Hi...

    I set up a small 3 day subscription which is not recurring for paypal, but after 3 days their subscription remains the same and does not default back to normal member status, i check some members out and found that after setting their status back to member and then trying to deactivate their 'active' subscription I'm presented with a database error

    Code:
    Warning: array_keys() [function.array-keys]: The first argument should be an array in [path]/includes/class_paid_subscription.php on line 560
    
    Warning: implode() [function.implode]: Invalid arguments passed in [path]/includes/class_paid_subscription.php on line 560
    
    Code:
    Database error in vBulletin 3.7.4:
    
    Invalid SQL:
    
                        DELETE FROM access
                        WHERE forumid IN () AND
                            userid = 38496;
    
    MySQL Error   : You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ') AND
                            userid = 38496' at line 2
    Error Number  : 1064
    Request Date  : Monday, November 24th 2008 @ 08:56:07 PM
    Error Date    : Monday, November 24th 2008 @ 08:56:07 PM
    Script        : http://#/subscriptions.php?do=status
    Referrer      : #/subscriptions.php?do=adjust&subscriptionlogid=661
    IP Address    : #
    Username      : Minx
    Classname     : vB_Database
    MySQL Version : 5.0.67-community
    using PL1, please advise
    Last edited by minx; Mon 24 Nov '08, 6:02pm. Reason: sorry wrong forum

  • #2
    3.8 does not have a PL 1

    IF you use 3.7 ask for the thread to be moved to the 3.7 forum.
    www.Copiertalk.com - Everything Copier , Printer, Fax

    Comment


    • #3
      thanks...can i have this thread moved

      Comment


      • #4
        Moved

        (but in future use the report post function and don't just post it please)
        Kerry-Anne :)

        Twitter Blog

        www.peterska2.com www.worldnewszone.com www.popularusenetgroups.com www.superclickers.co.uk www.forumsforchrist.com www.browsergameplanet.com

        Comment


        • #5
          I have no clue whether or not this is being addressed, it's a n obvious problem with other members i hope the version i have PL1 gets fix for this issue asap, cheers

          i may plumb for 3.8 surely they don't have it...

          Comment


          • #6
            also having this bug. What can it be? I have deactivated the Add-on & Hook System, but this bug is still there...

            Comment


            • #7
              Originally posted by entertain View Post
              also having this bug. What can it be? I have deactivated the Add-on & Hook System, but this bug is still there...
              you need to edit a file, check the bug tracker, it's in there...

              Comment

              widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
              Working...
              X