Announcement

Collapse
No announcement yet.

Security Token missing - question...

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Security Token missing - question...

    On one of my forums, when a member clicks on the Go Advanced button on Quick Reply, we get this error message -

    Your submission could not be processed because a security token was missing
    In which template is this located, and what is the code I would place there?

    Thanks in advance!
    Peggy
    ~ normal is overrated ~

    One Buzy Mama!

  • #2
    its from a mod/add on.

    http://www.vbulletin.com/forum/showthread.php?t=268862

    Comment


    • #3
      Actually, no, it isn't. At least not in my case.

      I found the fix on vb.org. The security token code was missing from the quickreply code in the Showthread template. Added it, and now all is well.

      But thanks for trying to help.
      Peggy
      ~ normal is overrated ~

      One Buzy Mama!

      Comment


      • #4
        Most of the time we see this error it is due to modifications. Any modifications that try to submit forms to vBulletin files will be affected. Try to reproduce the issue with modifications disabled. If it goes away, they need to ask the modification author for an update. Instructions for modification authors has been released on vB.org.

        If you still have the problem, try to reproduce it on an unmodified style. If it goes away, you need to add the securitytoken line to the correct template. At this point, it's probably easiest to revert and redo your customizations.

        If it still happens, try to determine if it happens on all pages or just specific actions. If it's just specific actions, it should be reproducable on an unmodified board; if you can reproduce it, please report it as a bug. If it's all pages, then maybe you haven't uploaded all the files. (check maintenance> diagnostic> file suspect

        Basically all templates where a form is in with method POST should have something like this added to it:

        <input type="hidden" name="securitytoken" value="$bbuserinfo[securitytoken]" />

        http://www.vbulletin.com/forum/showthread.php?t=268862

        Comment


        • #5
          I don't still have the problem. I stated above that it is fixed.

          Thanks anyway!
          Peggy
          ~ normal is overrated ~

          One Buzy Mama!

          Comment

          Loading...
          Working...
          X