Announcement

Collapse
No announcement yet.

Possible to restore original Forum FAQ's?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Possible to restore original Forum FAQ's?

    I would like to restore the original Forum FAQ's - which weren't necessary when I originally setup board but are now. Yeah, I know. Dumb me.

    Is there any simple way to restore the original Forum FAQ's which I deleted?

  • #2
    The FAQ entries are part of the language. You need to reimport the language file.

    First upload the original install/vbulletin-language.xml file from the zip file. Then go into the do_not_upload folder in the zip file. Upload the tools.php file to the install directory on your server. Run the tools.php file in your browser and select the option to reimport the language. Delete the tools file when you are done.

    Comment


    • #3
      Jake, will re-importing the language overwrite our custom translations of the already-existing phrases?
      Regards,
      Nick

      Comment


      • #4
        No. It will not affect your translations.

        Comment


        • #5
          I followed your instructions and the FAQ phrases appear in the Phrase Manager, however when I navigate to the FAQ manager in the ACP and the FAQ on the front-end, it still comes up blank.

          Is there something else I need to do?
          Regards,
          Nick

          Comment


          • #6
            Blank as in a white page? Or is the page displaying but there are no entries?

            Comment


            • #7
              Not blank white page... just no entries.
              Regards,
              Nick

              Comment


              • #8
                I tried it again and it still isn't fixing.
                Regards,
                Nick

                Comment


                • #9
                  That's odd. I don't know why it isn't working. We can take a look if you submit a trouble ticket with your forum and server logins:

                  http://members.vbulletin.com/members...ontactform.php

                  Comment


                  • #10
                    I have created the support ticket.
                    Regards,
                    Nick

                    Comment


                    • #11
                      For others' reference:

                      If following Jake's instructions don't work for you, then try running this query:

                      Code:
                      INSERT INTO `faq` (`faqname`, `faqparent`, `displayorder`, `volatile`, `product`) VALUES
                      ('vb3_board_faq', 'faqroot', 200, 1, ''),
                      ('vb3_board_usage', 'vb3_board_faq', 10, 1, ''),
                      ('vb3_forums_threads_posts', 'vb3_board_usage', 1, 1, ''),
                      ('vb3_register', 'vb3_board_usage', 2, 1, ''),
                      ('vb3_search', 'vb3_board_usage', 3, 1, ''),
                      ('vb3_announcements', 'vb3_board_usage', 4, 1, ''),
                      ('vb3_thread_display', 'vb3_board_usage', 5, 1, ''),
                      ('vb3_new_posts', 'vb3_board_usage', 6, 1, ''),
                      ('vb3_rating_threads', 'vb3_board_usage', 7, 1, ''),
                      ('vb3_thread_tools', 'vb3_board_usage', 8, 1, ''),
                      ('vb3_tags', 'vb3_board_usage', 9, 1, ''),
                      ('vb3_cookies', 'vb3_board_usage', 10, 1, ''),
                      ('vb3_lost_passwords', 'vb3_board_usage', 11, 1, ''),
                      ('vb3_calendar', 'vb3_board_usage', 12, 1, ''),
                      ('vb3_members_list', 'vb3_board_usage', 13, 1, ''),
                      ('vb3_notifications', 'vb3_board_usage', 14, 1, ''),
                      ('vb3_quick_links', 'vb3_board_usage', 15, 1, ''),
                      ('vb3_contact_members', 'vb3_board_usage', 16, 1, ''),
                      ('vb3_rss_podcasting', 'vb3_board_usage', 18, 1, ''),
                      ('vb3_user_profile', 'vb3_board_faq', 20, 1, ''),
                      ('vb3_public_profile', 'vb3_user_profile', 1, 1, ''),
                      ('vb3_user_cp', 'vb3_user_profile', 2, 1, ''),
                      ('vb3_changing_details', 'vb3_user_profile', 3, 1, ''),
                      ('vb3_other_settings', 'vb3_user_profile', 5, 1, ''),
                      ('vb3_profile_custom', 'vb3_user_profile', 6, 1, ''),
                      ('vb3_social_groups', 'vb3_user_profile', 7, 1, ''),
                      ('vb3_friends_contacts', 'vb3_user_profile', 8, 1, ''),
                      ('vb3_albums', 'vb3_user_profile', 9, 1, ''),
                      ('vb3_private_messages', 'vb3_user_profile', 10, 1, ''),
                      ('vb3_subscriptions', 'vb3_user_profile', 11, 1, ''),
                      ('vb3_reputation', 'vb3_user_profile', 12, 1, ''),
                      ('vb3_reading_posting', 'vb3_board_faq', 30, 1, ''),
                      ('vb3_posting', 'vb3_reading_posting', 1, 1, ''),
                      ('vb3_replying', 'vb3_reading_posting', 2, 1, ''),
                      ('vb3_editing_deleting', 'vb3_reading_posting', 3, 1, ''),
                      ('vb3_polls', 'vb3_reading_posting', 4, 1, ''),
                      ('vb3_attachments', 'vb3_reading_posting', 5, 1, ''),
                      ('vb3_smilies', 'vb3_reading_posting', 6, 1, ''),
                      ('vb3_mods_admins', 'vb3_reading_posting', 8, 1, ''),
                      ('vb3_troublesome_users', 'vb3_board_usage', 17, 1, ''),
                      ('vb3_message_icons', 'vb3_reading_posting', 7, 1, ''),
                      ('vb3_signatures_avatars', 'vb3_user_profile', 4, 1, '')
                      Regards,
                      Nick

                      Comment

                      widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
                      Working...
                      X