Announcement

Collapse
No announcement yet.

Language or format question..

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Jake Bunce
    replied
    That thread has all possible explanations that I know of for that problem. If none of that works then I am out of ideas.

    Leave a comment:


  • buurmannetje
    replied
    Originally posted by Jake Bunce View Post
    This thread has several things you can check:

    http://www.vbulletin.com/forum/showthread.php?t=259250
    Thx Jake,

    But no succes, tryed all the settings but still the same..

    Only thing I didnt try is the export of the database with the mentioned settings, I will ask my hosting to do this.

    I still have the feeling I have seen this before.. but cant remember how I fixed it...

    --

    EDIT: Found it, its exported like this in the DB, the easyest way is to upload the language pack and overwrite it. thx for the help so far.. you cant help im a noob ..
    Last edited by buurmannetje; Tue 7 Oct '08, 1:08pm.

    Leave a comment:


  • Jake Bunce
    replied
    This thread has several things you can check:

    http://www.vbulletin.com/forum/showthread.php?t=259250

    Leave a comment:


  • buurmannetje
    started a topic Language or format question..

    Language or format question..

    I moved my vbulletin website and updated everything to the latest updates..

    The only thing I can seem to get fixed is that some characters are displayed as questionmarks.

    é = ?
    € = ?

    Could be a simple way to solve it, but just cant find it... searched my *ss off

    Thx, for any hints...

Related Topics

Collapse

Working...
X