Announcement

Collapse
No announcement yet.

Human Verification Not Showing

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Human Verification Not Showing

    Hi,

    My human verification option is not showing up on my register page. As a result, new members can't sign up. When they click to submit the registration page, it just says wrong answer or image string did not match (depending on what I had setup in the admin options).

    Any ideas how to fix this are welcome.

    Reg

  • #2
    To troubleshoot this, first reupload all the original vB non-image files (except install.php). Make sure you upload these in ASCII format and overwrite the ones on the server. Also be sure to upload the admincp files to whichever directory you have set in your config.php file. Then run 'Suspect File Versions' in Diagnostics to make sure you have all the original files for your version and that none show 'File does not contain expected contents':

    Admin CP -> Maintenance -> Diagnostics -> Suspect File Versions

    [Note: In some cases you may also need to remove any of the listed .xml files in the includes/xml directory.]

    Next, disable all plugins.

    Note: To temporarily disable the plugin system, edit config.php and add this line right under <?php

    define('DISABLE_HOOKS', true);

    Then if you still have this problem, create a new style and choose no parent style. This will force it to use the default templates. Finally empty your browser cache, close all browser windows then try again. Make sure you change to the new style and view your forums with it. Do you have the same problem?

    Comment

    widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
    Working...
    X