Announcement

Collapse
No announcement yet.

Problems with firefox 3

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Problems with firefox 3

    Some of my users claim that when they move between pages on my forums, they get a black screen that appears for a mili-second.
    Does anyone has the same problem and knows how to fix that?

    Thanks in advance.

  • #2
    Does this happen to you? Its possible its bnrowser specific.

    Comment


    • #3
      well it doesn't happen to me, but it does happen to many of my users, who uses firefox 3.
      Is there any known problem with firefox that can cause a black screen to appear?

      Comment


      • #4
        it's happening because of the forum header, it's a flash one *.swf
        I have the same problem in 2 of my boards, does someone know what can we do? it happens just in firefox3.

        www.iatraf.co.il

        Comment


        • #5
          It's working fine for me and I'm using FF 3.
          Regards,
          Nick

          Comment


          • #6
            I've got the same problem, however i've got mine narrowed down to an issue with the server and not so much the browser

            Comment


            • #7
              Originally posted by seoVB View Post
              I've got the same problem, however i've got mine narrowed down to an issue with the server and not so much the browser
              Please start your own support thread with all relevant details
              Regards,
              Nick

              Comment


              • #8
                it's working perfectly fine, BUT - when you're browsing the forum, you're getting a black page between when you switch pages, it happens in another VB board too, this black page appears for something like 0.1 sec', we have find a solution.

                when I'm switching pages - in vB if the header doesn't contains flash in it, it will not refresh when navigating in the board, when you have flash in your header the all page needs a refresh, how can I fix it?

                can someone of the VB stuff help me?

                Thanks.

                Comment


                • #9
                  Originally posted by Yellow Slider View Post
                  it's working perfectly fine, BUT - when you're browsing the forum, you're getting a black page between when you switch pages, it happens in another VB board too, this black page appears for something like 0.1 sec', we have find a solution.

                  when I'm switching pages - in vB if the header doesn't contains flash in it, it will not refresh when navigating in the board, when you have flash in your header the all page needs a refresh, how can I fix it?

                  can someone of the VB stuff help me?

                  Thanks.
                  Please start your own support thread with all relevant details
                  Regards,
                  Nick

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by Nick View Post
                    Please start your own support thread with all relevant details
                    FatalBreeze who started the thread and myself are the owners of the same forum, so basically it's my thread too.

                    I don't need to open a new thread I've just described our problem.

                    no one helped neither me nor FatalBreeze, I hope it will come to an end.

                    Comment


                    • #11
                      I use Firefox 3.0 on a regular basis and cannot recreate the issues that you are describing. On your forum or any other vBulletin forum. I just spend 20 minutes browsing your site and didn't see a single "black" screen or browser content issue. Since only some users report the issue, it is most likely a browser configuration issue or a conflict with a Firefox extension that they have installed.
                      Translations provided by Google.

                      Wayne Luke
                      The Rabid Badger - a vBulletin Cloud demonstration site.
                      vBulletin 5 API

                      Comment


                      • #12
                        Originally posted by Wayne Luke View Post
                        I use Firefox 3.0 on a regular basis and cannot recreate the issues that you are describing. On your forum or any other vBulletin forum. I just spend 20 minutes browsing your site and didn't see a single "black" screen or browser content issue. Since only some users report the issue, it is most likely a browser configuration issue or a conflict with a Firefox extension that they have installed.
                        it's strange, the problem seems to be fixed.

                        Comment


                        • #13
                          I get a brief white screen between pages, not a black screen. I think it's just the default background color of your pages.

                          Please don't PM or VM me for support - I only help out in the threads.
                          vBulletin Manual & vBulletin 4.0 Code Documentation (API)
                          Want help modifying your vbulletin forum? Head on over to vbulletin.org
                          If I post CSS and you don't know where it goes, throw it into the additional.css template.

                          W3Schools <- awesome site for html/css help

                          Comment


                          • #14
                            Originally posted by Yellow Slider View Post
                            FatalBreeze who started the thread and myself are the owners of the same forum, so basically it's my thread too.

                            I don't need to open a new thread I've just described our problem.

                            no one helped neither me nor FatalBreeze, I hope it will come to an end.
                            My apologies for not being psychic. I hope you can understand that I have no possible way of knowing that you are from the same forum.
                            Perhaps you could have mentioned that in your post
                            Regards,
                            Nick

                            Comment

                            widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
                            Working...
                            X