Announcement

Collapse
No announcement yet.

Trouble with latest active thread and search field.

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Trouble with latest active thread and search field.

    I'm having a few problems with some code on my side:

    I have added Ultimate side columns and put in this code in the blocks:

    Block 12: It only show new threads and not new posts, here is the code I used:

    Code:
    <if condition="$vbulletin->options['externaljs']">
    <!-- show latest active threads -->
    <table class="tborder" cellpadding="$stylevar[cellpadding]" cellspacing="$stylevar[cellspacing]" border="0" width="100%" 
    align="center">
    <tbody>
    <tr>
    <td class="tcat">
    <a style="float:$stylevar[right]" href="#top" onclick="return toggle_collapse('forumhome_external')"><img 
    id="collapseimg_forumhome_external" 
    src="$stylevar[imgdir_button]/collapse_thead$vbcollapse[collapseimg_forumhome_external].gif" alt="" border="0" /></a>
    <a href="search.php?$session[sessionurl]do=getnew">Seneste aktive tråde</a>
    </td>
    </tr>
    </tbody>
    <tbody id="collapseobj_forumhome_external" style="$vbcollapse[collapseobj_forumhome_external]">
    <tr>
     
    <td class="alt1" width="100%">
     
    <div class="smallfont">
    <script type="text/javascript" src="external.php?type=js"></script> 
    <script language="" type="text/javascript">
    <!--
    for (x = 0; x < 20; x++)
    {
    document.writeln("<img class=\"inlineimg\" src=\"$stylevar[imgdir_button]/lastpost.gif\" alt=\"\" border=\"0\" /> <a href=\"showthread.php?t="+threads[x].threadid+"\">"+threads[x].title+"</a> <span class=\"time\">($vbphrase[posted_by]: "+threads[x].poster+")</span><br />");
    }
    //-->
    </script></div>
     
    </td>
    </tr>
    </tbody>
    <!-- show latest active threads -->
    </table>
    <br />
    </if>
    
    <table width="100%" class="tborder" border="0" cellspacing="$stylevar[cellspacing]" cellpadding="$stylevar[cellpadding]">
    Block 13: the search field doesn't work, I used this code:

    Code:
    <tr>
    <td class="tcat"><a href="http://www.ontopic.dk/search.php">Søg på forum</a></strong></span></td>
    </tr>
    
                
                    <tr>
    <td class="alt1">
        <input class="bginput" name="query" size="13" type="text"> <input class="button" value="OK" type="submit">
        <div class="smallfont"><a href="http://www.ontopic.dk/search.php">Avanceret søgning</a>
    </td>
    </tr>
    
    </table>
    <br />
    <table width="100%" class="tborder" border="0" cellspacing="$stylevar[cellspacing]" cellpadding="$stylevar[cellpadding]">
    I asked a friend who is pretty good with code, he said he couldn't see what was wrong with the code and thought it might be something with java?

    Note: I'm new at all this and have little experience with code, so far I've used trail and error but I'm a bit stuck here?

    My site is located at www.ontopic.dk and it is the second and thierd block on the right.

  • #2
    I'm sorry, we cannot provide support for custom coding and third party addon. You will need to contact the addon's developer for assistance on that.
    Best Regards,
    Andy Huang

    Comment

    widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
    Working...
    X