Announcement

Collapse
No announcement yet.

Threads list via External javascript not working for one forum

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • ALcorn
    replied
    Originally posted by smnoel View Post
    Perhaps if you change the settings admincp in the external provider to 90 days you will get more results.
    Thank you - setting 365 days in the forum settings solved my problem

    Leave a comment:


  • smnoel
    replied
    Try this.
    http://www.infrance.ru/forum/externa...&lastpost=true

    It gives you one post. Better than nothing.
    Perhaps if you change the settings admincp in the external provider to 90 days you will get more results.

    Leave a comment:


  • smnoel
    replied
    I'm having the same problem.
    One forum will not display the threads/posts on external in any format. JS-RSS

    Leave a comment:


  • Steve Machol
    replied
    If you really have removed all add-ons and confirmed this with the default vB code, then please report this in the Bug Tracker here:

    http://www.vbulletin.com/forum/project.php?projectid=6

    Leave a comment:


  • ALcorn
    replied
    Originally posted by Steve Machol View Post
    Admin CP -> vBulletin Options -> External Data Provider -> Enable External Javascript -> Yes

    If you still have this problem after that, reupload all the original vB non-image files (except install.php). Make sure you upload these in ASCII format and overwrite the ones on the server. Also be sure to upload the admincp files to whichever directory you have set in your config.php file. Then run 'Suspect File Versions' in Diagnostics to make sure you have all the original files for your version and that none show 'File does not contain expected contents':

    Admin CP -> Maintenance -> Diagnostics -> Suspect File Versions


    [Note: In some cases you may also need to remove any of the listed .xml files in the includes/xml directory.]

    Next, disable all plugins.

    Note: To temporarily disable the plugin system, edit config.php and add this line right under <?php

    define('DISABLE_HOOKS', true);
    Steve, I already tried that (I'm reading the manuals ), but nothing change. Again, I don't understand why this return a fully populated array, and this return an empty one.

    Leave a comment:


  • Steve Machol
    replied
    Admin CP -> vBulletin Options -> External Data Provider -> Enable External Javascript -> Yes

    If you still have this problem after that, reupload all the original vB non-image files (except install.php). Make sure you upload these in ASCII format and overwrite the ones on the server. Also be sure to upload the admincp files to whichever directory you have set in your config.php file. Then run 'Suspect File Versions' in Diagnostics to make sure you have all the original files for your version and that none show 'File does not contain expected contents':

    Admin CP -> Maintenance -> Diagnostics -> Suspect File Versions


    [Note: In some cases you may also need to remove any of the listed .xml files in the includes/xml directory.]

    Next, disable all plugins.

    Note: To temporarily disable the plugin system, edit config.php and add this line right under <?php

    define('DISABLE_HOOKS', true);

    Leave a comment:


  • ALcorn
    replied
    Originally posted by Steve Machol View Post
    Again, I'm talking about http://www.infrance.ru/forum/external.php?type=js

    And if you try this, you will see that there's nothing in the array for this particular forum for no reason (at least for me).

    Originally posted by Steve Machol View Post
    I have no idea what you are doing on this page:

    http://www.infrance.ru/golos.html
    I'm trying to get last 10 threads from a particular forum via external.php using JavaScript.

    It's maybe require custom coding, but there's no reason that this script return an empty array. That's my question.

    Leave a comment:


  • Steve Machol
    replied
    Again this works:

    http://www.infrance.ru/forum/external.php?type=RSS2

    I have no idea what you are doing on this page:

    http://www.infrance.ru/golos.html

    That's not a vB page. Since this involves custom coding, please ask for help over at www.vbulletin.org.

    Leave a comment:


  • ALcorn
    replied
    Originally posted by ALcorn View Post
    Test #4 works for you?

    Leave a comment:


  • Steve Machol
    replied
    That feed works for me. What are you doing exactly?

    Leave a comment:


  • ALcorn
    replied
    Originally posted by Steve Machol View Post
    That is not the link to a vB forum.
    Exactly, this is the link to the html page where I'm trying to get threads titles via external.php javascript.

    Here the link to the forum, if you prefer: http://81.176.225.150/forum/forumdisplay.php?f=30

    Leave a comment:


  • Steve Machol
    replied
    That is not the link to a vB forum.

    Leave a comment:


  • ALcorn
    replied
    Originally posted by Steve Machol View Post
    Which forum and what are you doing exactly?
    Please, look at the bottom test #4

    Leave a comment:


  • Steve Machol
    replied
    Which forum and what are you doing exactly?

    Leave a comment:


  • Threads list via External javascript not working for one forum

    After upgrading from 3.0x to 3.7.1 I can't get the threads list via external.php javascript for just one forum. It's working for all forums, but not for a particular one. This forum is accessible for everyone.

    Any ideas?
widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
Working...
X