Announcement

Collapse
No announcement yet.

Upgraded from 3.6 to 3.7: Style problem

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Upgraded from 3.6 to 3.7: Style problem

    Dear vBulletin,

    I've updated my forum from 3.6.10 to 3.7.1 PL2 today. The upgrade went fine but now I have a problem. Since the style I've been using for 3.6.10 hasn't been made for 3.7, I decided to install a new style. I'm using vBAdvanced as my homepage and when I visit the index.php (which is vBA, forum is located at forum.php in the same directory) link it shows the new style very well. By the way, I have set in my options that the new style, Curves, is my main style and users aren't able to change styles.

    Now when I goto forum.php, it suddenly changes back to the old style. What is going on??? The homepage (vBA) shows the new style but the forum shows the old style.

    I really hope that anyone is familiar with this problem and can spend a couple of minutes to help me out here. I run a site with 66,000 members and I would like to have the site back up as soon as possible.

    Greetings from the Netherlands,

    Bozza

  • #2
    Did you copy the index.php file for 3.7.1 to forum.php?

    If so, then you will need to contact vBdvanced for further help with this.
    Steve Machol, former vBulletin Customer Support Manager (and NOT retired!)
    Change CKEditor Colors to Match Style (for 4.1.4 and above)

    Steve Machol Photography


    Mankind is the only creature smart enough to know its own history, and dumb enough to ignore it.


    Comment


    • #3
      Good afternoon Steve.

      I just wanted to let you know that I have fixed the problem. I was using the old method to integrate other vbulletin pages with vbadvanced. Because of this, it was taking the old style instead of the new one.

      Problem fixed! Thanks for your help!

      Comment

      widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
      Working...
      X