Announcement

Collapse
No announcement yet.

Can't Log in AdminCP

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Gersfan
    replied
    Jacquii - I fixed mine by disabling hooks within the config file, log into ACP > Products > Disable All your Products manualy . Go back to the config file and remove the hooks line then go back into your ACP and enable them all ..
    Worked for me

    Leave a comment:


  • MsJacquiiC
    replied
    Originally posted by cortinator View Post
    Thanks a lot, I got everything to work again
    What did you do to fix the problem please?

    Jacquii.

    Leave a comment:


  • Steve Machol
    replied
    Please start your own thread with all the relevant details. Thank you.

    Leave a comment:


  • Gersfan
    replied
    I'm having the exact same problem, i've just moved to my new Host,

    I've tried what you have said there but it doesn't help any.

    Leave a comment:


  • cortinator
    replied
    Thanks a lot, I got everything to work again

    Leave a comment:


  • Steve Machol
    replied
    If you can, run 'Suspect File Versions' in Diagnostics (http://www.yoursite.com/admincp/diagnostic.php) to make sure you have all the original files for your version and that none show 'File does not contain expected contents':

    Admin CP -> Maintenance -> Diagnostics -> Suspect File Versions

    [Note: In some cases you may also need to remove any of the listed .xml files in the includes/xml directory.]

    Next, disable all plugins.

    Note: To temporarily disable the plugin system, edit config.php and add this line right under <?php

    define('DISABLE_HOOKS', true);

    Leave a comment:


  • cortinator
    replied
    Tried that, no dice :/

    Leave a comment:


  • Steve Machol
    replied
    To troubleshoot this, first reupload all the original vB non-image files (except install.php). Make sure you upload these in ASCII format and overwrite the ones on the server. Also be sure to upload the admincp files to whichever directory you have set in your config.php file.

    Leave a comment:


  • cortinator
    started a topic Can't Log in AdminCP

    Can't Log in AdminCP

    I get this message whenever I successfully log into the AdminCP:

    Warning: array_merge() [function.array-merge]: Argument #1 is not an array in [path]/includes/init.php on line 271
    Any assistance would be greatly appreciated.
widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
Working...
X