Announcement

Collapse
No announcement yet.

Can't Log in AdminCP

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Can't Log in AdminCP

    I get this message whenever I successfully log into the AdminCP:

    Warning: array_merge() [function.array-merge]: Argument #1 is not an array in [path]/includes/init.php on line 271
    Any assistance would be greatly appreciated.

  • #2
    To troubleshoot this, first reupload all the original vB non-image files (except install.php). Make sure you upload these in ASCII format and overwrite the ones on the server. Also be sure to upload the admincp files to whichever directory you have set in your config.php file.
    Steve Machol, former vBulletin Customer Support Manager (and NOT retired!)
    Change CKEditor Colors to Match Style (for 4.1.4 and above)

    Steve Machol Photography


    Mankind is the only creature smart enough to know its own history, and dumb enough to ignore it.


    Comment


    • #3
      Tried that, no dice :/

      Comment


      • #4
        If you can, run 'Suspect File Versions' in Diagnostics (http://www.yoursite.com/admincp/diagnostic.php) to make sure you have all the original files for your version and that none show 'File does not contain expected contents':

        Admin CP -> Maintenance -> Diagnostics -> Suspect File Versions

        [Note: In some cases you may also need to remove any of the listed .xml files in the includes/xml directory.]

        Next, disable all plugins.

        Note: To temporarily disable the plugin system, edit config.php and add this line right under <?php

        define('DISABLE_HOOKS', true);
        Steve Machol, former vBulletin Customer Support Manager (and NOT retired!)
        Change CKEditor Colors to Match Style (for 4.1.4 and above)

        Steve Machol Photography


        Mankind is the only creature smart enough to know its own history, and dumb enough to ignore it.


        Comment


        • #5
          Thanks a lot, I got everything to work again

          Comment


          • #6
            I'm having the exact same problem, i've just moved to my new Host,

            I've tried what you have said there but it doesn't help any.

            Comment


            • #7
              Please start your own thread with all the relevant details. Thank you.
              Steve Machol, former vBulletin Customer Support Manager (and NOT retired!)
              Change CKEditor Colors to Match Style (for 4.1.4 and above)

              Steve Machol Photography


              Mankind is the only creature smart enough to know its own history, and dumb enough to ignore it.


              Comment


              • #8
                Originally posted by cortinator View Post
                Thanks a lot, I got everything to work again
                What did you do to fix the problem please?

                Jacquii.



                "Question my skill set perhaps, but never question my heart." -- JacquiiCooke.com

                Comment


                • #9
                  Jacquii - I fixed mine by disabling hooks within the config file, log into ACP > Products > Disable All your Products manualy . Go back to the config file and remove the hooks line then go back into your ACP and enable them all ..
                  Worked for me

                  Comment

                  widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
                  Working...
                  X