Announcement

Collapse
No announcement yet.

TestVB and my forum - Session Issues

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • TestVB and my forum - Session Issues

    Before upgrading to 3.7.x I never had this problem, however, since I've upgraded, now when I clone my website and place it in my 'testvb' subdirectory, I cannot log in. Every time I try to log in to my test board the browser just appends my session id to the url and redirects me back to the login page.

    Anybody know why, or have any suggestions?

    Thanks,

  • #2
    This is probably a cookie domain/path issue. To fix this, upload the tools.php script in the 'do_not_upload' folder of the vB zip file to your Admin CP directory and run it from your browser. Use this to reset the cookie domain and path back to the defaults. And then leave your cookie domain and path at the default settings. There is no reason to change these. If you need to specify a unique cookie, use the cookie prefix setting in config.php instead.
    Steve Machol, former vBulletin Customer Support Manager (and NOT retired!)
    Change CKEditor Colors to Match Style (for 4.1.4 and above)

    Steve Machol Photography


    Mankind is the only creature smart enough to know its own history, and dumb enough to ignore it.


    Comment


    • #3
      Cheers Steve. I'll give it a go and let you know

      Comment


      • #4
        Worked like a charm!

        Thanks again Steve

        Comment

        widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
        Working...
        X