Announcement

Collapse
No announcement yet.

'Thread Starter Own Column' glitch in tag search results

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • 'Thread Starter Own Column' glitch in tag search results

    Greetz. After applying How To Put The Thread Starter In Its Own Column customization, search results of threads tagged with certain tag has graphic glitch, as could be seen in the attached screenshot (right corner) and columns names aren't fit their content.
    IIUC, some modifications to tag templates should be made...
    Attached Files

  • #2
    I actually wrote that for 3.6.x. I haven't updated it for 3.7 yet. Some of the code may be different. I have been very busy lately and haven't had time to go through the old guides yet.

    Comment


    • #3
      ...then why you guys moved those guides to vB 3.7 subforum at all?

      Comment


      • #4
        You just need to apply the changes listed for the SUBSCRIBE template to the tag_search template too
        Kerry-Anne :)

        Twitter Blog

        www.peterska2.com www.worldnewszone.com www.popularusenetgroups.com www.superclickers.co.uk www.forumsforchrist.com www.browsergameplanet.com

        Comment


        • #5
          only the first change (out of three) is applicable, actually. It makes column names right but there's a graphic glitch still...
          I belive that something has to be changed in this code (tag_search template):
          HTML Code:
          <table class="tborder" cellpadding="$stylevar[cellpadding]" cellspacing="$stylevar[cellspacing]" border="0" width="100%" align="center" id="threadslist">
          <tr>
          	<td class="tcat" colspan="$columncount"><phrase 1="$tag[tagtext]">$vbphrase[threads_tagged_with_x]</phrase></td>
          </tr>
          <tr>
          Attached Files

          Comment


          • #6
            Having the same problems here.....

            Keeping an eye on this thread....

            Comment


            • #7
              Has this been fixed yet. Just realised this problem and thought I'd do a search before I post about it. Had a look in tag_search but can't really figure it out as I'm no coder.

              Comment


              • #8
                Originally posted by Kerry-Anne View Post
                You just need to apply the changes listed for the SUBSCRIBE template to the tag_search template too
                Could you be a bit more specific. I just tried this and the code in the 2 templates is completely different so I can't figure out what to add/delete and where.

                Comment

                widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
                Working...
                X