Announcement

Collapse
No announcement yet.

Why won't the new prefix threads show?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Bigforumfan
    replied
    Yeah, I'm having the same problem.

    You can see the prefix on the forum listing page under the "last post" column but it doesn't appear next to the thread title on the thread listing page.
    Yes, I'm using a custom style but it isn't that custom.

    Anything we can do to make the prefix appear?

    Thanks.

    Leave a comment:


  • GameWizard
    replied
    When you created the prefixes, while selecting the forums you wanted it to work in. Did you select the exact forums you wanted it to work in, or just the parent forum?

    Word to the wise, you need to select ALL the forums you want it to appear in by CTRL clicking them, including all the subforums manually.

    Hope this helps.

    Leave a comment:


  • rubberducky
    replied
    Recycling an old thread.

    So, how do I make my google advert appear left of the main forum?

    Leave a comment:


  • Zachery
    replied
    Are you using a customized style? Try the default style and see if the problems happen there?

    Leave a comment:


  • rubberducky
    replied
    Thanks for taking the time to reply.

    I actually already did as you said, as far as I can tell.

    The problem remains.

    Leave a comment:


  • Jerz
    replied
    You just enable it and create prefixes. It should show on the new thread page.

    As for your second question, move the files in the /forums directory to the root.

    Leave a comment:


  • rubberducky
    started a topic Why won't the new prefix threads show?

    Why won't the new prefix threads show?

    How do I do this?
    Last edited by rubberducky; Wed 30th Apr '08, 1:08pm.
widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
Working...
X