Announcement

Collapse
No announcement yet.

problem doing things since upgrade to RC4

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • ParsianSat_Net
    replied
    http://www.vbulletin.com/forum/showthread.php?t=268354

    Leave a comment:


  • Jose Amaral Rego
    replied
    chatzworld, if you really need to resolve your issue, then you best start on your own thread. It helps you keep track on what you should be doing and not what others have done.

    Leave a comment:


  • chatzworld
    replied
    i two am having same problem has also been happening when trying to send PM's to users!

    Leave a comment:


  • GoTTi
    replied
    i have 4 instances of the securitytoken= in my file. do i need to change all 4? or just the last 3?

    Leave a comment:


  • memomemo
    replied
    Originally posted by GoTTi View Post
    so i should change securitytoken= to &securitytoken= int he .js file????? and that should fix the problems????

    that did not work.
    Change and F5 refresh forum page or clear internet files and working

    Leave a comment:


  • Lynne
    replied
    Have you gone to the modification threads for your hacks and seen if a fix has been posted yet?

    Leave a comment:


  • GoTTi
    replied
    so i should change securitytoken= to &securitytoken= int he .js file????? and that should fix the problems????

    that did not work.

    Leave a comment:


  • memomemo
    replied
    Originally posted by GoTTi View Post
    memo this isnt helping me though, i dont have that mod on my forum.

    Hello and THX for fast reply Inferno Tech !!!

    I changed all 3 "securitytoken=" to "&securitytoken=" i found in /clientscript/vbulletin_global.js

    And it works fine !

    Regards CaPs !

    Leave a comment:


  • GoTTi
    replied
    memo this isnt helping me though, i dont have that mod on my forum.

    Leave a comment:


  • memomemo
    replied
    http://www.vbulletin.org/forum/showp...&postcount=809

    Working fine

    Leave a comment:


  • GoTTi
    replied
    this error is showing up in my chat box and my quick PM reply so far.

    Leave a comment:


  • Lynne
    replied
    Checkout this thread for how to deal with the new security token: Implementing CSRF Protection in modifications

    Leave a comment:


  • memomemo
    replied
    Same Problem (Ajax plugin problem)

    Hello

    My forum all ajax with work plugins dont work? :S

    inferno shoutbox, advanced istatistic and all other ajax plugins :S:S:S

    Your submission could not be processed because a security token was missing or mismatched.

    If this occurred unexpectedly, please inform the administrator and describe the action you performed before you received this error.

    Leave a comment:


  • Lynne
    replied
    This is because of a form you have that doesn't have the recently needed/added security token in it. Perhaps it is from a Mod? Go check your Mod thread and see if they have posted the fix yet.

    Leave a comment:


  • GoTTi
    started a topic problem doing things since upgrade to RC4

    problem doing things since upgrade to RC4

    i have been getting errors when i am logged in as admin since i upgraded to RC4 lastnight.

    i keep seeing this error:

    Your submission could not be processed because a security token was missing or mismatched.

    If this occurred unexpectedly, please inform the administrator and describe the action you performed before you received this error.

    please help.

Related Topics

Collapse

  • Robyn L
    Error code question
    by Robyn L
    When I (as administrator) try and move or delete an image from another member's Photopost gallery (which is integrated with VBulletin 5) I get this error code and am unable to move or delete an image....
    Sun 26th Jul '15, 5:25pm
Working...
X