Announcement

Collapse
No announcement yet.

CAPTCHA stopped working for registration?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Steve Machol
    replied
    You have open_basedir restrictions on your server. To get uploads to work you need to create a 'tmp' subdirectory under your main hosting directory and chmod it to 777. Then in the Admin CP set "Upload In Safe Mode?" to 'Yes' and point the "Safe Mode Temp Directory" to that directory. If you placed the tmp directory in the right place, the path to the Safe Mode Temp Directory will be:

    /home/coogspor/tmp

    Also the php.ini setting for 'upload_tmp_dir' is empty. It's possible you (as root) or your host will need to edit php.ini and set 'upload_tmp_dir' to point to the full path to a directory on the server that is chmod'd to 1777. You will also need to restart Apache after making this change.

    Leave a comment:


  • Marty McFly
    replied
    Sorry, it's enabled, here's the link to the forum: http://www.coogsports.net/forums/

    Leave a comment:


  • Steve Machol
    replied
    I didn't say it would fix it. Please reread what I wrote.

    Leave a comment:


  • Marty McFly
    replied
    Originally posted by Steve Machol View Post
    IM test: http://www.coogsports.net/forums/image.php?i=im

    "Could not create temporary file."

    Enable phpinfo in the Admin CP, then provide the URL to your forums. This may help us troubleshoot this problem.

    Admin CP -> vBulletin Options -> Server Settings and Optimization Options -> Public phpinfo() Display Enabled
    That didn't seem to fix it, what can I check for server side with the Imagemagick settings?

    Leave a comment:


  • Steve Machol
    replied
    IM test: http://www.coogsports.net/forums/image.php?i=im

    "Could not create temporary file."

    Enable phpinfo in the Admin CP, then provide the URL to your forums. This may help us troubleshoot this problem.

    Admin CP -> vBulletin Options -> Server Settings and Optimization Options -> Public phpinfo() Display Enabled

    Leave a comment:


  • Jerz
    replied
    Your ImageMagick seems to be throwing out a "Could not create temporary file" error.

    Leave a comment:


  • Marty McFly
    started a topic CAPTCHA stopped working for registration?

    CAPTCHA stopped working for registration?

    Would this have anything to do with the imagemagick settings on the server?

    http://www.coogsports.net/forums/reg...hp?do=register

    It's just a background....no characters are showing up.
widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
Working...
X