Announcement

Collapse
No announcement yet.

Error message when trying to post

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Error message when trying to post

    I just upgraded to beta 6, and when I try to make a thread or reply to one, I get the following error message.

    Code:
    [B]Warning[/B]: require_once(/includes/ame_bbcode.php) [[URL="http://www.buchisdma.com/forums/function.require-once"]function.require-once[/URL]]: failed to open stream: No such file or directory in [B]/newreply.php(724) : eval()'d code[/B] on line [B]1[/B]
     
    [B]Fatal error[/B]: require_once() [[URL="http://www.buchisdma.com/forums/function.require"]function.require[/URL]]: Failed opening required '/home/buchisdm/public_html/forums/includes/ame_bbcode.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in [B]/home/buchisdm/public_html/forums/newreply.php(724) : eval()'d code[/B] on line [B]1[/B]
    I have the latest blog and latest project tools installed, and my only third party plugin is AME - a media embedding plugin. Any help in solving this problem would be appreciated.

    EDIT: It seems AME didn't end up in the right location. Somehow it ended up in a subfolder, and it couldn't find itself. It's weird that once you've installed a plugin in the past, it somehow remembers, and you have to do so again unless you uninstall it. I'll figure vBulletin out one day, a little at a time. I apologize for wasting forum space. Sometimes I'm too quick to ask for help, but white screens of doom make me panic.
    Last edited by matt_turpin; Sun 9 Mar '08, 10:45pm.

  • #2
    ame_bbcode.php is not a vBulletin file.

    For support on modifications please contact the author of the plugin.

    Comment

    widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
    Working...
    X