Announcement

Collapse
No announcement yet.

Performance - Slowness

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Performance - Slowness

    Curious to know if anyone else has noticed a large performance issue when upgrading to 3.7.0 B2

    I know this is BETA software, therefore, I am not looking to trouble shoot...Just wanting to get input from others.
    CommanderTalk.com --> www.commandertalk.com

  • #2
    Are there any particular areas or queries that you can point out that give this perception? I'd be glad to try and dupliacte soemthing if you said, "try this". But, a test forum is well, not very busy with one user accessing it.

    I'm curious how you reached this conclusion. Seat of the pants or metrics?
    Computer Help Forum
    An informed rider makes their first destination the motorcycle forum at rider info.

    Comment


    • #3
      Originally posted by xtremeoff-road View Post
      Curious to know if anyone else has noticed a large performance issue when upgrading to 3.7.0 B2

      I know this is BETA software, therefore, I am not looking to trouble shoot...Just wanting to get input from others.
      I've actually noticed performance improvements on my live/production site.

      Comment


      • #4
        Originally posted by noppid View Post
        Are there any particular areas or queries that you can point out that give this perception? I'd be glad to try and dupliacte soemthing if you said, "try this". But, a test forum is well, not very busy with one user accessing it.

        I'm curious how you reached this conclusion. Seat of the pants or metrics?
        I was simply asking if others were experiencing anything...it was a question not a statement, it very well could be my server having issues. Thats all

        Originally posted by Kaelon View Post
        I've actually noticed performance improvements on my live/production site.
        That is good to hear my friend, my server or connection may just be acting up.
        CommanderTalk.com --> www.commandertalk.com

        Comment


        • #5
          I am unfortunately

          Just posted this...
          http://www.vbulletin.com/forum/showthread.php?t=252857
          Pleased Sheep Films - Independent Filmmakers
          Blackburn Web - an online community for Blackburn in Lancashire (thanks to Mark B for the tips)

          Comment


          • #6
            Originally posted by Booth View Post
            I am unfortunately

            Just posted this...
            http://www.vbulletin.com/forum/showthread.php?t=252857
            Ya I just read through that...actually I just checked my site and it appears to be running just fine now, I think in my instance I was just having connection / server slowness

            Wishing the best on your site!!

            Something to try could be to see what the load is on the entire server...I wonder if someone on your shared server is running processor intensive applications right now.
            CommanderTalk.com --> www.commandertalk.com

            Comment

            widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
            Working...
            X