Announcement

Collapse
No announcement yet.

Problem with my forum?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Problem with my forum?

    I am having trouble with my forum. every time me or my members post a new thread/post it doesn't show right away? and it looks like we have to manually refresh the page for us to show our own post in the thread.. any idea what could this be?
    http://tunedtech.ca/images/Integra.gif
    Car Blog and Forum community for all the Tuners & Enthusiasts. :cool:

  • #2
    Create a new style with no parent:
    • Styles & Templates > Style Manager > Add New Style
    • Parent Style: No Parent Style
    • Title: Default vBulletin
    • Allow User Selection: Yes
    • Save


    Then make a post using this default vbulletin style - do you still have the same problem?

    Please don't PM or VM me for support - I only help out in the threads.
    vBulletin Manual & vBulletin 4.0 Code Documentation (API)
    Want help modifying your vbulletin forum? Head on over to vbulletin.org
    If I post CSS and you don't know where it goes, throw it into the additional.css template.

    W3Schools <- awesome site for html/css help

    Comment


    • #3
      will this be visible on my forum? and will it effect my current themes if i do this?
      http://tunedtech.ca/images/Integra.gif
      Car Blog and Forum community for all the Tuners & Enthusiasts. :cool:

      Comment


      • #4
        The idea is to make it viewable on your forum so you can use it to make a post. It shouldn't affect the other themes - it's like just adding a new theme only it's an unmodified-in-anyway theme.

        Please don't PM or VM me for support - I only help out in the threads.
        vBulletin Manual & vBulletin 4.0 Code Documentation (API)
        Want help modifying your vbulletin forum? Head on over to vbulletin.org
        If I post CSS and you don't know where it goes, throw it into the additional.css template.

        W3Schools <- awesome site for html/css help

        Comment


        • #5
          Alright.. I did this.. and still the same.. I still have to refresh the page manually able for me and the members to see their new post
          http://tunedtech.ca/images/Integra.gif
          Car Blog and Forum community for all the Tuners & Enthusiasts. :cool:

          Comment


          • #6
            Got an error today while replying to one of our thread in our forum.. Click image for larger version

Name:	Error.jpg
Views:	1
Size:	42.0 KB
ID:	3686545 please someone explain what was wrong with my forum and how i can fix it? thanks
            http://tunedtech.ca/images/Integra.gif
            Car Blog and Forum community for all the Tuners & Enthusiasts. :cool:

            Comment


            • #7
              PLEASE someone help with my problems.. thanks in advance
              http://tunedtech.ca/images/Integra.gif
              Car Blog and Forum community for all the Tuners & Enthusiasts. :cool:

              Comment

              widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
              Working...
              X