Announcement

Collapse
No announcement yet.

registration Question?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • registration Question?

    Hello. I added the spam question to my registration fields. However today I found out that it as not been working. Members have been adding the correct answer.

    However it is saying it is not the correct answer. You know in the last field where you add the real answers? The examples uses; ^[mM]$

    I made mine ^[answerAnswer]$. Answer being the actual answer.

    Help please.

    Thanks,
    BlueEew.

  • #2
    Which version of vBulletin are you running?

    Comment


    • #3
      vBulletin version: 3.6.8. That was the one it downloaded when I got my lisense a month ago.

      Hello. I have fixed the problem.

      Basically the guide is slightly wrong.

      It tells you to use ^[mM]$ (Adjust it to your question).

      Which looks like we have to add the word with a capital and without.

      Like: ^[Questionanswerquestionanswer]$.

      However I just added the Questionanswer in the box like that. It works. With a capital or without. This should be edited on the guide. People will add questions not knowing members cannot register.

      Thanks,
      BlueEew.
      Last edited by BlueEew; Sat 22 Mar '08, 12:24pm.

      Comment


      • #4
        This is not a feature from 3.6, so I can't help you. Please contact the author of this plugin for support.

        Comment

        widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
        Working...
        X