Announcement

Collapse
No announcement yet.

My board is running slow

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • sff
    replied
    Thanks for the help everyone. I will look at these options

    Leave a comment:


  • Lynne
    replied
    You really haven't posted that much information. Like, do you know what your server loads are? Have they increased these last four months? And, I would assume you are on a shared server, so have you mentioned this to your host, maybe they are aware of it and working on it. And, lastly, have you installed any new modifications lately that may be having an affect on your forum speed?

    Leave a comment:


  • Jake Bunce
    replied
    Are you on a shared server? Performance on shared servers is usually unreliable because of the other sites on the same server.

    Here are some intensive features you can toggle to help performance:

    Admin CP -> vBulletin Options -> General Settings -> Thread/Forum Read Marking Type

    Admin CP -> vBulletin Options -> Forum Display Options (forumdisplay) -> Show Users Browsing Forums

    Admin CP -> vBulletin Options -> Forums Home Page Options -> Display Logged in Users?

    Admin CP -> vBulletin Options -> Message Searching Options -> Search Engine Enabled

    Admin CP -> vBulletin Options -> Email Options -> Use Mailqueue System

    Admin CP -> vBulletin Options -> Server Settings and Optimization Options -> Update Thread / Attachment Views Immediately

    Admin CP -> vBulletin Options -> Plugin/Hook System -> Enable Plugin/Hook System


    If you continue to have slowness problems then I recommend you post in the Server Configuration forum. Post the info requested in this thread and they will be able to make recommendations:

    http://www.vbulletin.com/forum/showthread.php?t=70117

    But if you are on a shared server then they will probably just tell you to upgrade to a better server.

    Leave a comment:


  • sff
    replied
    No, lots of my members are having the same problems in many parts of the country

    Leave a comment:


  • Selrion
    replied
    May be the problem is in your Internet connection?

    Leave a comment:


  • sff
    started a topic My board is running slow

    My board is running slow

    Sorry if this is in the wrong place, there wasnt an obvious place to put this request. I have been running 3.6.8 for 4 months and things have been fine until about 10 days ago when my site started running slow, sometimes taking a minute or more between pages. I have 5Gb of web space and a small forum.

    Is it the server that is slow or could I check any of my settings?

    Thanks for any help
    Last edited by sff; Tue 12th Feb '08, 2:22pm.
Loading...
Working...
X