Announcement

Collapse
No announcement yet.

Subscription Problems

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Subscription Problems

    So I decided to start using my subscription feature. When I went into the manager section, I got this error.

    Code:
    xxxxx Warning: in_array() [function.in.array]: Wrong datatype for second argument in /includes/init.php(329) : eval()'d code(3) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code on line 360 uid=658(blankx) gid=660(blankx) groups=660(blankx) Safe-mode: OFF (not secure)
    path/to/server drwxr-xr-x Free xxxGB of xxxGB (xxx%)
    and then a listing of all my files.

    What did I do wrong?

    btw I changed my user info to xxxx and blankx for privacy reasons in this post.
    Last edited by Bradley_Wint; Mon 21st Jan '08, 3:06am.

  • #2
    you will more then likely get the below reply, so I will post it for you.

    That appears to be from an add-on or modification.

    To troubleshoot this, first reupload all the original vB non-image files (except install.php). Make sure you upload these in ASCII format and overwrite the ones on the server. Also be sure to upload the admincp files to whichever directory you have set in your config.php file. Then run 'Suspect File Versions' in Diagnostics to make sure you have all the original files for your version and that none show 'File does not contain expected contents':

    Admin CP -> Maintenance -> Diagnostics -> Suspect File Versions

    [Note: In some cases you may also need to remove any of the listed .xml files in the includes/xml directory.]

    Next, disable all plugins.

    Note: To temporarily disable the plugin system, edit config.php and add this line right under <?php

    define('DISABLE_HOOKS', true);

    Then if you still have this problem, create a new style and choose no parent style. This will force it to use the default templates. Finally empty your browser cache, close all browser windows then try again. Make sure you change to the new style and view your forums with it. Do you have the same problem?
    Selling my BigBoard GamerzNeeds.net/forums Threads: 193 502, Posts: 1 540 045, Members: 718 566 It is listed here http://forums.digitalpoint.com/showt...3#post18297060

    Comment


    • #3
      Hmm I will have to do a fresh install since I was previously hacked by a hackbot but didn't realise the damage was this bad.

      Comment

      widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
      Working...
      X