Announcement

Collapse
No announcement yet.

Server Change... Now Errors!!

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Server Change... Now Errors!!

    I recently had a server change on my site. Ive been having a few problems.

    In the style i have currently In place. I have images coming from http://www.NewServer.com/vbulletin/misc Or /icons but the images dont come up. when i view the properties. It says the file is coming from the old server. Is there an error of some kind..

    Please Help,

  • #2
    Make sure the paths are correct in the Style Vars section.

    Go to your Admin CP and travel to Styles & Templates -> Style Manager -> %YOURSTYLE% -> Stylevars (on All Style Options dropdown).
    Translations provided by Google.

    Wayne Luke
    The Rabid Badger - a vBulletin Cloud demonstration site.
    vBulletin 5 API

    Comment


    • #3
      Yes, They all are updated and have the new url and still the same.

      Comment


      • #4
        Try clearing your cache and temporary internet files, close your browser, then re-open your browser and try again
        CTO @ ECM

        Comment


        • #5
          Yup Same Problem. Any how if that was the case why would Properties say it was coming from the old server... and everyone else see the same errors.

          Comment


          • #6
            Please provide the actual URL so we can help.
            Steve Machol, former vBulletin Customer Support Manager (and NOT retired!)
            Change CKEditor Colors to Match Style (for 4.1.4 and above)

            Steve Machol Photography


            Mankind is the only creature smart enough to know its own history, and dumb enough to ignore it.


            Comment


            • #7
              Originally posted by ADomoWorld View Post
              I recently had a server change on my site. Ive been having a few problems.
              You didn't ask me for help.

              I recently changed too.
              Even though my account name was the same and I stayed with th same host, some paths did change. Are members on your board experiencing the same problem?
              ...steven
              www.318ti.org (vB3.8) | www.nccbmwcca.org (vB4.2)
              bmwcca.org/forum | m135i.net
              "I tried to clean this up but this thread is beyond redemption." - Steve Machol

              Comment


              • #8
                Originally posted by 1996 328ti View Post
                You didn't ask me for help.

                I recently changed too.
                Even though my account name was the same and I stayed with th same host, some paths did change. Are members on your board experiencing the same problem?


                Im not sure. Its seems to happen on all my computers. Ill PM you the link and some more details.

                My Site <<
                Last edited by ADomoWorld; Wed 14 Nov '07, 7:50pm.

                Comment


                • #9
                  Your forums are closed and I do not see any missing images.

                  Right-click on one of the missing images, look at Properties and provide the address of this image.
                  Steve Machol, former vBulletin Customer Support Manager (and NOT retired!)
                  Change CKEditor Colors to Match Style (for 4.1.4 and above)

                  Steve Machol Photography


                  Mankind is the only creature smart enough to know its own history, and dumb enough to ignore it.


                  Comment

                  Loading...
                  Working...
                  X