Announcement

Collapse
No announcement yet.

status icons not marked as read

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • status icons not marked as read

    Alright, here is my problem. When there is a new reply in a topic or new topic the status icon shows new. When i view that topic and then return to the index it is still marked as new. The only way to get it marked as old is to back up the way i came.

    example:
    Code:
    topic>sub-forum>forum>forum category>Main(index)
    I have seen other forums with this same problem. I'm thinking this has something to do with cookie setting or something? I just don't know how to configure anything.

    Anyone got any ideas?

  • #2
    Are you using cookie-based session marking, or database read marking?

    If you want to to be automatic you would need to choose database read marking.

    Admin CP > vBulletin Options > General Settings > Thread/Forum Read Marking Type
    Congratulations on the death of vBulletin, Internet Brands.

    Comment


    • #3
      I am using cookie based marking. I know that invisionfree uses this too. I had the same problem with that board and a mod that automatically configured the right cookie information fixed that problem.

      So: there must be a way to correct this. I'm absolutely sure that there are tons of other people out there with this same problem.

      Comment


      • #4
        Switch to the database read marking system. It is more reliable.
        Translations provided by Google.

        Wayne Luke
        The Rabid Badger - a vBulletin Cloud demonstration site.
        vBulletin 5 API

        Comment

        widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
        Working...
        X