Announcement

Collapse
No announcement yet.

FAQ.php error

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • FAQ.php error

    http://forums.lovingwii.com/faq.php

    It says invalid page?

  • #2
    Try reuploading the faq.php file.

    Comment


    • #3
      Originally posted by Zachery View Post
      Try reuploading the faq.php file.
      Hi, I tried, still give me the same error

      Comment


      • #4
        You do have FAQs entered, right?

        To troubleshoot this, first reupload all the original vB non-image files (except install.php). Make sure you upload these in ASCII format and overwrite the ones on the server. Also be sure to upload the admincp files to whichever directory you have set in your config.php file. Then run 'Suspect File Versions' in Diagnostics to make sure you have all the original files for your version:

        Admin CP -> Maintenance -> Diagnostics -> Suspect File Versions

        [Note: In some cases you may also need to remove any of the listed .xml files in the includes/xml directory.]

        Next, disable all plugins.

        Note: To temporarily disable the plugin system, edit config.php and add this line right under <?php

        define('DISABLE_HOOKS', true);

        Then if you still have this problem, create a new style and choose no parent style. This will force it to use the default templates. Finally empty your browser cache, close all browser windows then try again. Make sure you change to the new style and view your forums with it. Do you have the same problem?
        Steve Machol, former vBulletin Customer Support Manager (and NOT retired!)
        Change CKEditor Colors to Match Style (for 4.1.4 and above)

        Steve Machol Photography


        Mankind is the only creature smart enough to know its own history, and dumb enough to ignore it.


        Comment

        widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
        Working...
        X