Announcement

Collapse
No announcement yet.

Wants me to download inlinemod.php?!

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Wants me to download inlinemod.php?!

    I have migrated to a new server and I have NO idea what could be causing this....

    When I try to edit a post or thread, it asks me to download inlinemod.php. When I try to make a post, I get a blank page.

    Can someone help me? Thanks!

  • #2
    First, reupload all the original vB non-image files (except install.php). Make sure you upload these in ASCII format and overwrite the ones on the server. Also be sure to upload the admincp files to whichever directory you have set in your config.php file. Then run 'Suspect File Versions' in Diagnostics to make sure you have all the original files for your version:

    Admin CP -> Maintenance -> Diagnostics -> Suspect File Versions

    [Note: In some cases you may also need to remove any of the listed .xml files in the includes/xml directory.]

    Next, disable all plugins.

    Note: To temporarily disable the plugin system, edit config.php and add this line right under <?php

    define('DISABLE_HOOKS', true);

    Then if you still have this problem, create a new style and choose no parent style. This will force it to use the default templates. Finally empty your browser cache, close all browser windows then try again. Make sure you change to the new style and view your forums with it. Now check again.

    Comment

    widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
    Working...
    X