Announcement

Collapse
No announcement yet.

When logging out, popup says "undefined"...

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • paperthreads
    replied
    Thank you! The problem was in my header...as I have a nav bar up there, and that was the one with the incorrect information. So even though I was making the proper changes to the navbar template and forumhome, the issue was in the header!

    I appreciate your help!!

    Leave a comment:


  • Steve Machol
    replied
    That is a problem with a custom template. Try this. Create a new style and choose no parent style. This will force it to use the default templates. Then change to this style and view your forums with it. Do you have the same problem?

    If you do, empty your browser cache, close all browser windows and try again.

    If you do not have this problem with the original templates, then this means the problem is with one or more of your custom templates. You need to revert your templates, then redo your changes.

    Leave a comment:


  • paperthreads
    replied
    I still get this issue

    I have upgraded my vbulletin from 3.6.8 patch level 2 to 3.7.1 using the upgrade.php functions...

    in that process, when you click logout, I get the pop up, undefined.

    I have checked the navbar template, as well as forum home, and the code there is correct, according to this post...yet i'm still getting the popup saying "undefined"

    I am unsure how to proceed from here....

    Leave a comment:


  • Antivirus
    replied
    ah, i see... i thought i had made all changes, however i missed a couple, thankfully the changes were posted in the announcement here. Thanks K

    Leave a comment:


  • peterska2
    replied
    Please ensure that you have made all the required changes to your navbar template for 3.6.6 and above.

    Leave a comment:


  • Antivirus
    started a topic When logging out, popup says "undefined"...

    When logging out, popup says "undefined"...

    Since upgrading to 3.6.6 when I click on the logout link in navbar, the popup message simply states "undefined". It functions properly, but seems like the phrase is missing? Any ideas? I'm using the xml plugin for the security fix.
widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
Working...
X