Announcement

Collapse
No announcement yet.

vB FAQ BBCode page error

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • vB FAQ BBCode page error

    Warning: sprintf() [function.sprintf]: Too few arguments in /includes/class_bbcode.php on line 1066

    Can anyone point me in the direction I need to look, from error I am guessing I need more comands on this line? how would I narrow this down what is missing?

    I haven't made any changes to any text in this area.

    Error when building Vb bbcode page in FAQ
    Attached Files

  • #2
    Did you already try uploading the problematic file again?
    *Insert text here* :)

    Comment


    • #3
      Yes, I have tried reloading /forums/misc.php, /forums/includes/class_bbcode.php also and ran forum maintenance. Still same error. I running 3.6.5
      Last edited by WolfWiz; Wed 9th May '07, 6:28pm. Reason: forgot to add class_bbcode.php

      Comment


      • #4
        I can't see getting this error without having made any changes. What did you change exactly prior to this starting?
        Steve Machol, former vBulletin Customer Support Manager (and NOT retired!)
        Change CKEditor Colors to Match Style (for 4.1.4 and above)

        Steve Machol Photography


        Mankind is the only creature smart enough to know its own history, and dumb enough to ignore it.


        Comment


        • #5
          Originally posted by Steve Machol View Post
          I can't see getting this error without having made any changes. What did you change exactly prior to this starting?
          Only changes that were made were the system verbage from FAQ to "Help" in the menu as pic attached below, but have not edited text of BBCodes, class_bbcode.php pr misc.php.

          I just found this error having time to look around, wasn't anything I was particularly addressing or working on.
          Attached Files

          Comment


          • #6
            That change would not cause this. Something else was changed.

            First, reupload all the original vB non-image files (except install.php). Make sure you upload these in ASCII format and overwrite the ones on the server. Also be sure to upload the admincp files to whichever directory you have set in your config.php file. Then run 'Suspect File Versions' in Diagnostics to make sure you have all the original files for your version:

            Admin CP -> Maintenance -> Diagnostics -> Suspect File Versions

            [Note: In some cases you may also need to remove any of the listed .xml files in the includes/xml directory.]

            Next, disable all plugins.

            Note: To temporarily disable the plugin system, edit config.php and add this line right under <?php

            define('DISABLE_HOOKS', true);

            Then if you still have this problem, create a new style and choose no parent style. This will force it to use the default templates. Finally empty your browser cache, close all browser windows then try again. Make sure you change to the new style and view your forums with it. Do you have the same problem?
            Steve Machol, former vBulletin Customer Support Manager (and NOT retired!)
            Change CKEditor Colors to Match Style (for 4.1.4 and above)

            Steve Machol Photography


            Mankind is the only creature smart enough to know its own history, and dumb enough to ignore it.


            Comment


            • #7
              Thank you Steve for getting me headed in the right direction. I got the page to load and noticed it was showing a second BBCode for Google video with no icon or example.

              Once I removed that it fixed things... I had no idea adding a bbcode adds to the FAQ page automatically.

              Comment

              widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
              Working...
              X