Announcement

Collapse
No announcement yet.

Admincp auto logout problem

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Steve Machol
    replied
    You're welcome.

    Leave a comment:


  • lovelypk
    replied
    Originally posted by Steve Machol View Post
    The most likely cause of this problem is the suhosin module in PHP. This can be fixed by editing the php.ini or by via a .htaccess file with the following contents:

    php_flag suhosin.cookie.encrypt Off
    php_value suhosin.request.max_vars 2048
    php_value suhosin.post.max_vars 2048


    If you have any problems after that then those may be due to mod_security. See this thread:

    http://www.vbulletin.com/forum/showthread.php?t=167121
    I added that in .htaccess and it's working now.
    Thanks.

    Leave a comment:


  • Steve Machol
    replied
    The most likely cause of this problem is the suhosin module in PHP. This can be fixed by editing the php.ini or by via a .htaccess file with the following contents:

    php_flag suhosin.cookie.encrypt Off
    php_value suhosin.request.max_vars 2048
    php_value suhosin.post.max_vars 2048


    If you have any problems after that then those may be due to mod_security. See this thread:

    http://www.vbulletin.com/forum/showthread.php?t=167121

    Leave a comment:


  • lovelypk
    replied
    here is the link to forum: Click Here

    Leave a comment:


  • Steve Machol
    replied
    Enable phpinfo in the Admin CP, then provide the URL to your forums. This may help us troubleshoot this problem.

    Admin CP -> vBulletin Options -> Server Settings and Optimization Options -> Public phpinfo() Display Enabled

    Leave a comment:


  • lovelypk
    started a topic Admincp auto logout problem

    Admincp auto logout problem

    When ever i edit "all styles options" in any of the templates, i can't save it. It brings me back to login page, if i login again, login screen appears again.
    I just upgraded my forum to 3.6.5 few days ago.

    Yesterday i installed vBadvanced CMPS and when i add new page in it, i can't save, same thing happens.
Loading...
Working...
X