Announcement

Collapse
No announcement yet.

bbcodes and smilies dont show in reply

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • breamy1990
    replied
    all sorted now thankyou

    Leave a comment:


  • Steve Machol
    replied
    How To Set Defaults for New and Existing Users

    Leave a comment:


  • breamy1990
    replied
    after a extensive test and asking all members, mods, super mods and admins how it displays for them

    it seems only registered users can see it like it should be and the rest get it like whats in my picture

    EDIT : ive found the problems in the options in usercp, peoples Message Editor Interface isnt set to the advanced one, how can i set this so its default and people dont have to change this to use the advanced options ?
    Last edited by breamy1990; Wed 18 Apr '07, 9:20am.

    Leave a comment:


  • Steve Machol
    replied
    If you really have done all that I suggested, then fill out a support ticket at:

    http://members.vbulletin.com/members...ontactform.php

    Please include a complete description of the problem and be sure to include the login info to your
    Admin CP, phpMyAdmin and FTP in the 'Sensitive Data' field.

    Please don't do that unless you have followed all of my suggestions.

    Leave a comment:


  • breamy1990
    replied
    Originally posted by Steve Machol View Post
    Then it should work.

    First, reupload all the original vB non-image files (except install.php). Make sure you upload these in ASCII format and overwrite the ones on the server. Also be sure to upload the admincp files to whichever directory you have set in your config.php file. Then run 'Suspect File Versions' in Diagnostics to make sure you have all the original files for your version:

    Admin CP -> Maintenance -> Diagnostics -> Suspect File Versions

    [Note: In some cases you may also need to remove any of the listed .xml files in the includes/xml directory.]

    Next, disable all plugins.

    Note: To temporarily disable the plugin system, edit config.php and add this line right under <?php

    define('DISABLE_HOOKS', true);

    Then if you still have this problem, create a new style and choose no parent style. This will force it to use the default templates. Finally empty your browser cache, close all browser windows then try again. Make sure you change to the new style and view your forums with it. Do you have the same problem?
    i have only just got back to posting and i still have the same problem

    Leave a comment:


  • Steve Machol
    replied
    Then it should work.

    First, reupload all the original vB non-image files (except install.php). Make sure you upload these in ASCII format and overwrite the ones on the server. Also be sure to upload the admincp files to whichever directory you have set in your config.php file. Then run 'Suspect File Versions' in Diagnostics to make sure you have all the original files for your version:

    Admin CP -> Maintenance -> Diagnostics -> Suspect File Versions

    [Note: In some cases you may also need to remove any of the listed .xml files in the includes/xml directory.]

    Next, disable all plugins.

    Note: To temporarily disable the plugin system, edit config.php and add this line right under <?php

    define('DISABLE_HOOKS', true);

    Then if you still have this problem, create a new style and choose no parent style. This will force it to use the default templates. Finally empty your browser cache, close all browser windows then try again. Make sure you change to the new style and view your forums with it. Do you have the same problem?

    Leave a comment:


  • breamy1990
    replied
    that is set for all forums

    Leave a comment:


  • Steve Machol
    replied
    Make sure you have this set for that forum:

    Admin CP -> Forums & Moderators -> Forum Manager -> Edit Forum -> Allow [IMG] Code -> Yes

    Leave a comment:


  • breamy1990
    started a topic bbcodes and smilies dont show in reply

    bbcodes and smilies dont show in reply

    my reply box shows up like this
    [IMG]http://i123.photobucket.com/albums/o...ntitled-12.jpg[/IMG]

    it has never showed up like the one on this forum not even with the original vbulletin skin

    how do i sort this
widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
Working...
X