Announcement

Collapse
No announcement yet.

long time forum loading ...?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
    alain4ever
    New Member

  • alain4ever
    replied
    THANXX ...

    you save my life

    Leave a comment:

  • Steve Machol
    Former Customer Support Manager

  • Steve Machol
    replied
    Edit this section of config.php:

    // ****** SUPER ADMINISTRATORS ******
    // The users specified below will have permission to access the administrator permissions
    // page, which controls the permissions of other administrators
    $superadministrators = 'x';


    ...and replace x with your userid (not user name.)

    Leave a comment:

  • alain4ever
    New Member

  • alain4ever
    replied
    i mean the left menu ..

    i can see only

    - ICASH & ISHOP
    -announcment
    -statistics

    Leave a comment:

  • Steve Machol
    Former Customer Support Manager

  • Steve Machol
    replied
    What do you see exactly?

    Leave a comment:

  • alain4ever
    New Member

  • alain4ever
    replied
    when i try to login to my admincp it didn't show the whole menu .. i dont know why ... ??

    Leave a comment:

  • Steve Machol
    Former Customer Support Manager

  • Steve Machol
    replied
    You can manually delete plugins in the Admin CP Plugin Manager.

    Leave a comment:

  • alain4ever
    New Member

  • alain4ever
    replied
    it works again thank you steve ...

    it seems that there is a problem in one of the plugins ...

    but is there any way that i could remove all plugins in my forum??

    thanks again ..

    Leave a comment:

  • Steve Machol
    Former Customer Support Manager

  • Steve Machol
    replied
    Edit config.php and add this line right under <?php

    define('DISABLE_HOOKS', true);

    This will disable all hooks and allow you to log in properly with no hooks running.

    http://www.vbulletin.com/docs/html/disable_plugins

    Leave a comment:

  • alain4ever
    New Member

  • alain4ever
    replied
    thank you for your reply ...

    ok i will try that but could you tell me how can i disaple plugins?

    Leave a comment:

  • Steve Machol
    Former Customer Support Manager

  • Steve Machol
    replied
    Not sure what is happening but you might want to reupload the original vB files and disable your plugins to see if that makes a difference.

    Leave a comment:

  • alain4ever
    New Member

  • alain4ever
    started a topic long time forum loading ...?

    long time forum loading ...?

    When trying to load my forums, it begins a mysql query that goes on for a very long time:

    | 533416 | **** | localhost | **** | Query | 107
    | Copying to tmp table | SELECT gallery, threadid, firstpostid, thread.title,
    attachmentid, attachment.dateline FROM attachme |

    And does not appear to finish, I had seen multiple queries like the one above as well, presumably each time the script is visited.

    any idea how to solve this problem??
widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
Working...
X